Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Είναι πράκτορες, δεν εξηγείται αλλιώς.

Πράκτορας σε ρόλο Υπουργού Εξωτερικών. Συνεχίζεται η οικογενειακή παράδοση

Με συνοπτικές διαδικασίες χτες στις Βρυξέλλες και κάτω από την επιδιαιτησία των Αμερικανών, ξεπούλησαν το όνομα της Μακεδονίας, βάζοντας και τυπικά την συγκατάθεση τους στις διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών και σε αμφισβήτηση την εθνική κυριαρχία.

Το είχαμε πει άλλωστε πριν από αρκετό καιρό, και ευχόμασταν την τελευταία στιγμή να διαψευσθούμε, ότι το όνομα θα ήταν Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας.

Ελπίζαμε ως και την τελευταία στιγμή να ορθώσει κάποιος το ανάστημα του και να σταματήσει το στημένο θέατρο που παιζόταν και παίζεται για λαϊκή κατανάλωση.

Η υπουργός των εξωτερικών και η κυβέρνηση Καραμανλή είναι υπόλογοι στον Ελληνικό λαό για εθνική προδοσία.
Αύριο όλοι αυτοί μπορεί να παν στα σπίτια τους και να χαίρονται τα πλούτη που απέκτησαν στην πλάτη του λαού και της χώρας, το αποτέλεσμα των πράξεων τους όμως θα μείνει, και θα ακολουθεί τους πολίτες και την μελλοντική πορεία της χώρας.

Από χτες είμαστε πιο φτωχοί, πιο μόνοι, και πιο προδομένοι.
Κάποιοι ξεπουλούσαν τα όσια και τα ιδανικά του έθνους για χρήματα, οι σύγχρονοι νεο-προδότες τα ξεπουλάνε για να γίνουν αρεστοί στα υπερατλαντικά αφεντικά τους.Ήταν όλοι τους προδότες. Άλλοι από φιλοδοξία και άλλοι από ανικανότητα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

opos grafeis kai esi...h paradosi einai oikogeneiaki, etsi kalite h kori na teleiosi to ergo tou baba

Βάσκες είπε...

Και τι θέλεις δηλαδή, να συζητάμε για το όνομα σε πενήντα χρόνια και να κλαίμε για χαμένες ευκαιρίες, όπως στο Κυπριακό; Τα ίδια έλεγαν και για το πακέτο Πινέιρο που απορρίψαμε, και τώρα θα τους καθαρίζαμε και τις μπότες με την γλώσσα, αν μας έδιναν το πακέτο Πινέιρο.

Έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να ασχολούμαστε αντί για το όνομα της Μακεδονίας.

Ανώνυμος είπε...

Βάσκες
δεν σε ενοχλεί που η κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις αντίθετες με την βούληση του λαού, γνωρίζει όπως όλοι μας, ότι θα λέγαμε όχι στο ασφαλιστικό, όχι στο όνομα τον Σκοπίων κλπ. – γι’αυτό δεν γίνεται και δημοψήφισμα !
Η εξουσία πρέπει όμως να αποφασίζει εκφράζοντας την επιθυμία του λαού.
Τι πιο σημαντικό από αυτό?
ΥΓ: το πακέτο Πινέιρο το είχανε απορρίψει η Σκοπιανή κατηγορηματικά.