Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Ο Αγώνας τώρα δικαιώθηκε!!!


Μπορούν επιτέλους και οι μαύροι να δολοφονούν το ίδιο αποτελεσματικά όπως και τα πρωην λευκά αφεντικά τους .

Η βιομηχανία της επικοινωνίας και των θεαμάτων κατασκευάζει πρότυπα για να δημιουργήσει την «συναίνεση» και την αποδοχή.

Σ΄ αυτά τα καινούργια «προϊόντα», το εμπόρευμα επέλεξαν να ανταποκρίνεται στα χρόνια καταπιεσμένα συναισθήματα ενός κομματιού της κοινωνίας που για αιώνες σκλαβώθηκε, βασανίστηκε, αιχμαλωτίστηκε, και δολοφονήθηκε, από την εξουσία και την κοινωνία που αποδεχόταν την δουλεία και το φυλετικό διαχωρισμό, και αποδέχονταν τους σκλάβους ως φυσιολογικό παραγωγό του συστήματος τους.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε σήμερα στην αντιπέρα όχθη, ένα κράτος που αντιπροσωπεύει την καταπίεση, την τρομοκρατία επί των φτωχών και αδυνάτων, την εκμετάλλευση των λαών, να επιλέγει δια μέσου της επικοινωνιακής βιομηχανίας που κατασκευάζει είδωλα κατά παραγγελία, ένα μαύρο για πρόεδρο της χώρας.

Τραγικό ειλικρινά για το επίπεδο του κόσμου, παγκόσμια, που εγκλωβίζεται σε «διαφημιστικές» εκστρατείες , και περιμένει κάτι διαφορετικό και σημαντικό να έρθει απ΄ αυτό και μόνο το γεγονός της αλλαγής του χρώματος στο πρόσωπο του νέου προέδρου.

Τα σημαντικά πράγματα και τα διαφορετικά δεν προέρχονται από τις αλλαγές στα πρόσωπα που εκπροσωπούν μια δολοφονική ιδεολογία, μιας χώρας που βασίζει την δύναμη της στην καταπίεση και την ωμή βία που ασκεί στις άλλες.

Οι αλλαγές, οι σημαντικές αλλαγές για έναν δίκαιο κόσμο, γίνονται με τις πράξεις που επιλέγουμε να κάνουμε, και προέρχονται από την συνειδητοποίηση του τι αντιπροσωπεύουμε και την προσήλωση μας σε αυτό.
Ο αρχές μας είναι εκείνες που οδηγούν τις πράξεις μας, και την εκπλήρωση των στόχων μας, και υπαγορεύουν το τι ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε.

Δεν νομίζω να διαφεύγει από κανέναν, τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν οι Η.Π.Α. σήμερα.
Και βάση αυτού που αντιπροσωπεύουν, καταλαβαίνει εύκολα και ο πιο αδαείς , τι είναι και «καλό» γι΄ αυτή, και ποια είναι τα συμφέροντα της που θέλει να επιβάλει.

Οι πρόεδροι στις Η.Π.Α. και παντού στο δυτικό κόσμο, λειτουργούν σαν τις διαφημιστικές καταχωρίσεις των εταιρειών στα μέσα ενημέρωσης.
Σου πουλάνε συναίσθημα με σκοπό να σε εκμεταλλευτούν, δημιουργούν ψεύτικους παραδείσους για υπαρκτές κολάσεις.

Το καλό το δικό τους δεν είναι ποτέ και καλό δικό σου, γιατί από την εκμετάλλευση σου κάνουν τα κέρδη τους.

Όπως η τράπεζα σου πουλάει πιστωτικές κάρτες με επιτόκιο 19% δείχνοντας σου τον καλό οικογενειάρχη να δακρύζει έξω από την αίθουσα τοκετών στο άκουσμα της γέννησης του νέου εγγονού του.
Και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους, η μόνη πρόθεση για αυτή την επικοινωνιακή «δημιουργία» είναι η εκμετάλλευση και η ληστεία .

Έτσι λοιπόν και το σύστημα που έχει βασιστεί και δομηθεί στην εκμετάλλευση, τον τρόμο, και την ληστεία, σου παρουσιάζει, ένα μαύρο πρόεδρο, όχι για να σου πουλήσει πιστωτική κάρτα, αλλά για να δεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι.
Η ισότητα έγινε πράξη στην σημερινή παγκόσμια «δημοκρατία» που ζούμε.

Όλες οι φυλές και όλα τα χρώματα των ανθρώπων είναι ιδία, και το ίδιο ικανά για κάθε ατιμία και παλιανθρωπιά με τους «λευκούς αφέντες».

Είναι λοιπόν και οι μαύροι το ίδιο ικανοί και άξιοι, ανεξάρτητα αν έζησαν για αιώνες την καταπίεση, την σκλαβιά, και την δουλειά ενός απάνθρωπου συστήματος.

Τώρα είναι και αυτοί έτοιμοι να το υπηρετούν πιστά και να το αντιπροσωπεύουν επάξια, φτάνουν μάλιστα και στις ανώτατες βαθμίδες του και γίνονται οι επίσημοι εκφραστές του.
Τι και αν έλιωναν από τις τιμωρίες στην εκμετάλλευση των λευκών, αν τους θεωρούσαν ζώα κάποτε, τώρα μπορούν να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, να κάνουν ότι ονειρεύτηκαν.

Τώρα μπορούν και αυτοί να σκοτώνουν, να τρομοκρατούν, να εκμεταλλεύονται, και να ληστεύουν το ίδιο καλά με τα πρώην λευκά αφεντικά τους.

Το χρώμα στο δέρμα των εξουσιαστών αλλάζει όχι το σύστημα που τους κατασκευάζει.

Η δημοκρατία νίκησε..και πάλι.

Κυρίαρχε λαέ...

2 σχόλια:

nobody είπε...

Μπράβο φίλε.

Χασάπης Πέτρος είπε...

Mediaspogr, πολύ εύστοχα όλα αυτά που γράφεις.