Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Ο οχετός των κακοποιών της ενημέρωσης...

Τόσα δίνω, πόσα θες, στα κανάλια τους πουλάνε αυτό που θες...

Τις ειδήσεις τους παρακολουθείτε και τα κανάλια τους βλέπετε για να ενημερωθείτε.

Κακοποιοι του κοινού ποινικού δικαίου, οικονομικοί εγκληματίες του λευκού κολάρου, ελέγχουν την ενημέρωση και την διακίνηση των πληροφοριών.



Διαπραγματεύονται με την εκάστοτε κυβέρνηση τα αργύρια, ενώ δεν έχει βρεθεί κανένας θεσμικός παράγοντας να τους ζητήσει το λογο, και να τους κλείσει στην φυλακή για τις πράξεις τους.

Κουρης, Κοντομηνάς, Κυριακού, Τριανταφυλλόπουλος, μαζί με τον επί δεκαετίες «μαντρόσκυλο» του Γκιόλια, μαζι με πολλους, πολλούς άλλους, πουλάνε τα λαρύγγια τους, τα μέσα τους, σε κάθε ενδιαφερόμενο με σκοπό το κέρδος και την συγκάλυψη των δικών τους ανομημάτων. Ενώ άλλοι μεταφέρουν σε σακούλες τα εκατομμύρια.

Κάθε τόσο ξεσπάει και ένας πόλεμος συμμοριών, τύπου Σικάγο του 30, όπου από το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών ο οχετός και η δυσοσμία που αναδύεται είναι απίστευτη.

Τα μέλη της μιας συμμορίας παίρνουν μεταγραφή και ενσωματώνονται στην άλλη, με στόχο καλύτερη «εξέλιξη» και περισσότερα ποσοστά απο τις πιάτσες που διακινούν τις «ειδήσεις» τους.

Διαβάστε τις κατηγορίες σε βάρος του Ιδιοκτήτη της Αυριανής και του alter Κουρη για την υπόθεση των πλαστών τιμολογίων «...Μεταξύ αυτών δέσμευση κατά 50% της περιουσίας 5 στελεχών του ALTER και αναστολή του απορρήτου των καταθέσεων, των κοινών λογαριασμών, των πάσης φύσεως επενδυτικών λογαριασμών, των συμβάσεων και των πράξεων επί παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων και του περιεχομένου των θυρίδων της παραπάνω εταιρείας...».
Και θα περίμενε κάποιος ότι το επόμενο βήμα θα ήταν να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στην δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν, και μετά στην φυλακή. Θα ήταν λογικό σε μια ευνομούμενη χώρα, στην τρομοκρατία της Ελλάδος όμως, ο υφυπουργός Μπεζας ήρε τα περιοριστικά μέτρα που είχανε επιβάλει .

Τα ίδια γίνονται και για τις υποθέσεις απάτης του Κοντομηνα το κατηγορητήριο του οποίου είναι «υπεξαίρεση από κοινού και κατ' εξακολούθηση, ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας», για το κακούργημα που έχει δικαστεί πρωτόδικα ο Κυριάκου και για πολλούς άλλους.
Ενώ το μεγαλύτερο σκάνδαλο απάτης και κλοπής χρημάτων στην ιστορία της Ελλάδας σκεπάστηκε χωρίς να λογοδοτήσει κανένας τους στην δικαιοσύνη.

Το ΄99 ποιοι έκλεψαν τα χρήματα του ελληνικού λαού στο χρηματιστήριο;
Ας τους κατονομάσει όποιος τολμάει, γιατί πολλοί μας λένε για την ληστεία του χρηματιστηρίου, αλλά ποτέ δεν μας λένε ονόματα. Ποιοι ήταν λοιπόν αυτοί που λήστεψαν τον Ελληνικό λαό;

Γιατί ποτέ κανένας δεν τους κατονομάζει; Γιατί δεν λένε με το όνομα τους;
Μήπως επειδή τυγχάνει αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, να είναι και ιδιοκτήτες καναλιών ;
Ξεχάσαμε την υπόθεση των Αθηναϊκών συμμετοχών του Μίνου Κυριακού;
Την υπόθεση του Αλαφούζου με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της καθημερινής, για αγορά καραβιών!!! Τα ξεχάσαμε αυτά;
Τις απάτες του Κοντομηνά με την υπερκοστολόγηση των ακινήτων της εταιρείας, τα ξεχάσαμε;

Γιατί δεν μας λέει το «μαντρόσκυλο» του «δημοσιογράφου» για τα ακριβά ρεπορτάζ που προαναγγέλλονταν και ποτέ δεν προβάλλονταν από τον Τριανταφυλλοπουλο, εκεί κάνουν τον μουγκό, μην τυχόν και φθαρεί η υπόληψη τους, που στηρίχθηκε στην λάσπη και στον βούρκο του οχετού της «ενημέρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: