Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΑΡΜΑ ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ


Στη χαζοχαρούμενη χώρα μας τα πιο ασόβαρα πράγματα λέγονται και γίνονται από τους σοβαρούς. Καπάκι έρχονται όλοι αυτοί οι τηλειδικολόγοι που χρόνια τώρα παίζουν πινγκ πονγκ με τη λογική και εσχάτως την οργή μας. Ταρτουφοειδή του κερατά. Ημιμαθές, αργόσχολο μεγαλοκηφηνικό λεφούσι.

Στην υπόθεση του αθλομαστουρώματος που τρέχει αυτές τις μέρες το λεφούσι των ειδικών ταρτουφοειδών και ειδικολόγων της φάπας και της φράπας, με τη συνδρομή των Μέσων Μαζικής Εκμετάλλευσης, κοντεύουν να μας πείσουν ότι έρχονται στη χώρα με άρμα που τους το δάνεισε ο Προφήτης Ηλίας με τον οποίο συνυπάρχουν στη μεταφυσική διάσταση.
Εκτός και αν ο θεός της Ελλάδος έχει βάλει το χεράκι του για να έρθουν ως θεία δώρα του στη χώρα για να μας κυβερνούν και να γίνουν οι εθνικοί ταγοί μας.
Άρα που να ξέρουν έτσι αμόλυντοι και άφθαρτοι που είναι τί βρώμικο γίνεται στον αθλητισμό…
Είναι προφανώς αυτή η θεία χάρη τους που, όντας ιθύνοντες σε όλες τις βαθμίδες του αθλητισμού, μας έχει ευλογήσει και αξιώσει να ακούμε γυναίκες να μιλάνε σαν τραβεστί και γενετικά να είναι σαν μεταλλάξεις ά-φυλων όντων, να βλέπουμε άνδρες της λευκής φυλής να έχουν υπερσαρκώδη χείλη σαν να έχει γίνει πρόσμειξη με τη μαύρη φυλή, ένα πακέτο ας πούμε δύο σε ένα, ή να βλέπουμε αθλητές σκυταλοδρομίας να συναγωνίζονται το Cayenne Turbo…
Είναι να μην σε κάνουν άθεο ή και αγνωστικιστή αυτοί οι αμόλυντοι;… Τουλάχιστον θα διατηρήσεις το μυαλό σου σε εγρήγορση και δε θα έχεις απονευρώσει τα αντανακλαστικά σου για υγιή επιβίωση.

ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: