Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Ξεχνάμε όλοι τόσο γρήγορα;


Τι έγιναν όλες αυτές οι υποθέσεις που κατά καιρούς μονοπώλησαν την επικαιρότητα;

Τι έγινε με το παραδικαστικό, τι έγινε με το θέμα του Μαντούβαλου ;
Αφορούσε αν θυμάστε, την κατάθεση χρημάτων από δικηγόρο του γραφείου του, με εντολή του, στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαστή Καλούση;
Θα εκδικαστεί κάποτε η υπόθεση;

Γιατί βλέπουμε τελευταία τον εν λόγω πρώην βουλευτή, σε διάφορα κανάλια να εκφέρει άποψη επί παντός επιστητού. Στην εκπομπή του «δημοσιογράφου» έχει σχεδόν μόνιμη παρουσία με άποψη και θέση σε ρόλο κριτή.

Έτσι ισοπεδώνουν κάθε έννοια ηθικής και δικαίου και λογική.

Όταν βλέπεις καθημερινά έναν πρώην βουλευτή και δικηγόρο ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση δωροδοκίας Δικαστή , με τόσο εξόφθαλμο και προκλητικό τρόπο, να εμφανίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια, εκφέροντας άποψη, ακόμα και για θέματα διαφθοράς της δικαιοσύνης, τότε ουσιαστικά κατευθύνεις τον κόσμο προς την διαφθορά.

Όταν επιβραβεύεις τους φαύλους και τους διεφθαρμένους τότε διαλύεις το κράτος και διαφθείρεις τους πολίτες της χώρας.


3 σχόλια:

Theodore είπε...

Και οχι μονο η παρουσια, αλλα αυτη η φοβερη οιηση, ο γραψαρχιδισμος, που στηριζεται οτι αποκλειεται να του κανουν τιποτα,(γιατι αραγε;), ειναι που σε διαολιζει.
Δεν τον μπορω ουτε να τον βλεπω αυτο τον ανθρωπο.Μου τη σπαει.

Ανώνυμος είπε...

H διαπλοκή, η διαφθορά, τα σκάνδαλα αναδεικνύουν ένα έλλειμμα αρετής στη δημόσια ζωή, αλλά ταυτόχρονα, αποδεικνύουν ότι το όριο ηθικής ανοχής της κοινωνίας όλο και μετακινείται με φθίνουσα πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Εύλογα διερωτάται ο ρέπων προς το έγκλημα γιατί να μην παρανομεί, ιδίως αν ενεργεί επαγγελματικά και από συμφέρον, όταν γνωρίζει ότι ακόμη και αν καταδικαστεί, δεν πρόκειται να του επιβληθούν παρά ασήμαντες ποινές συνήθως εξαγοράσιμες.