Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Οι κλέφτες να πάνε στη φυλακή

Τι έγιναν αυτοί που έκλεψαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού;

Καναλάρχες και πολιτικοί λήστεψαν τον Ελληνικό λαό κλέβοντας τις οικονομίες και τα χρήματα του.


Γιατί δεν αναφέρονται πουθενά, γιατί ξεχνιούνται όλα ; ποιοι είναι αυτοί που τους ενδιαφέρει να ξεχαστεί το σκάνδαλο της ληστείας του χρηματιστηρίου ;

Κάποιοι κλέψανε, και ένα ολόκληρο κράτος με τους μηχανισμούς του, τους στήριξε και τους κάλυψε; εμείς δεν θα παύουμε να το λέμε και να το φωνάζουμε, οι κλέφτες πρέπει να πάνε φυλακή όποιοι και αν είναι.

Το αναφέρουμε γιατί τελευταία όλο και περισσότερο παίζει στα δελτία το σενάριο του φτωχού και εξαθλιωμένου Έλληνα που κάθε μέρα και περισσότερο στερείται, χωρίς ποτέ να αναφερθούν ότι ένας ολόκληρος λαός τεσσάρων εκατομμυρίων Ελλήνων έχασε κυριολεκτικά μέσα από τις τσέπες του 33 τρισεκατομμύρια δραχμές. Γιατί κάποιοι απατεώνες του τα κλέψανε μέσα από την τσέπη του.

Καλό το παραμύθι και οι καθημερινές δακρύβρεχτες ιστορίες, που έρχονται να σκεπάσουν την πραγματικότητα, περί φτώχειας και ανέχειας των νεοελλήνων ή τουλάχιστον μιας μερίδας νεοελλήνων, αλλά καλύτερο θα ήταν να αναζητούμε τις αιτίες πέρα των αγγουριών και των ζαρζαβατικών για την ανέχεια.

Γιατί λοιπόν δεν ενδιαφέρεται κανείς όχι μόνο να πάνε οι κλέφτες φυλακή αλλά και να δοθούν πίσω τα κλοπιμαία;

Κάθε φορά που βλέπετε στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης πολίτες να λένε «ότι τα φέρνουν δύσκολα βόλτα» να ξέρετε ότι κάποιοι τους έκλεψαν τα χρήματα, στερώντας τον τόπο από την ανάπτυξη και μοιράζοντας το πλούτο του λαού, 33 τρισεκατομμύρια, σε 10 οικογένειας.

Αυτό να μην το ξεχνάτε ποτέ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: