Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχει άλλη λύση…

Αν νομίζετε ότι οι εκλογές μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Αν μπορούσαν  να άλλαζαν θα τις είχαν καταργήσει.
Οι εκλογές είναι το πρόσχημα και η νομιμοποίηση για να επιβάλει η εξουσία αυτά που θέλει κάτω από τον μανδύα της λαϊκής αποδοχής.
Ο λαός « ψήφισε »… Η «Δημοκρατία» νίκησε…
Για να έρθει η δημοκρατία χρειάζεται αγώνας και αίμα, πράγμα που κανείς στην παρούσα φάση δεν είναι διατεθειμένος να κάνει.
 Δεν είναι μόνο αφέλεια αλλά και έλλειψη στοιχειώδους λογικής να πιστεύει κανείς ότι με μια ψήφο στην κάλπη το σύστημα,  και τα λογής - λογής παρακλάδια του,  που έχει βαθιά ριζώσει κατατρώγοντας τις σάρκες και πίνοντας το αίμα των πολιτών θα σηκωθεί και θα φύγει. Αν τα πράγματα ήταν τόσο εύκολα τότε η λύση για όλα θα ήταν οι εκλογές.
Επειδή όμως οι εκλογές ποτέ δεν έλυσαν το πρόβλημα   της αδικίας,  της τυραννίας,  της επιβολής, της εκμετάλλευσης και τόσα άλλα προβλήματα που θέλουν τους λίγους αφέντες και δυνάστες  των πολλών , γι΄ αυτό η λύση ήταν , είναι, και θα είναι μια. Εδώ πραγματικά ο δρόμος είναι μονόδρομος.
Καμία εξουσία ποτέ δεν παραχώρησε καμία ελευθερία , οι πολίτες πάντα κατακτούσαν τα δικαιώματα τους με πολύ αίμα και αγώνα.
Όποιος πιστεύει ότι αρκεί μια ψήφος στην κάλπη τους για να αλλάξουν τα πράγματα τότε εκτός από αφελής δεν δικαιούται τον τίτλο του πολίτη έστω και του υποδουλωμένου πολίτη. Τότε  είναι άξιος της μοίρας που του διαμορφώνουν οι ιδιοκτήτες του.

1 σχόλιο:

ActualExams είπε...

In my point of view You sure did put a new twist on something that Ive heard so much about. And How did you manage to make a blog that as smart as it is sleek?