Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Εν ονόματι της κρίσης…


Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η οικονομία, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το διεφθαρμένο πολιτικό καταστημένο που κυβερνά την χώρα από συστάσεως του Ελληνικού κράτους .

Δεν μπορεί η χώρα να σωθεί και να δει καλύτερες μέρες όταν τα αρπακτικά και διεφθαρμένα πολιτικά λαμογια λυμαίνονται τα χρήματα και τον κόπο του ελληνικού λαού.
Τα πολιτικά κόμματα δεν εκπροσωπούν ελληνικά συμφέροντα, εκπροσωπούν και αντιπροσωπεύουν επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ οι πολιτικοί εκπροσωπούν την τσέπη τους.
Γι΄ αυτούς η χώρα ήταν μόνο το πεδίο στο οποίο θα μπορούσαν να ασελγήσουν, κλέβοντας και ληστεύοντας , με το νόμιμο τον τρόπο.
Η προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι καθαρά μια πολιτική κίνηση η οποία της "επιβάλλεται" . Της "επιβάλλεται" απ΄αυτους που θέλουν πολιτικά να αποκομίσουν κέρδη και να επιβάλουν την πολιτική τους.

Είναι δυνατόν αυτοί που εκπροσωπούν οικονομικά συμφέροντα, και επιβάλουν πολιτικές που κατοχυρώνουν τις επιδιώξεις των οικονομικών παραγόντων που αντιπροσωπεύουν, να μπορέσουν ποτέ να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα αυτής της χώρας, όταν οι ίδιοι βρίσκονται στην θέση που βρίσκονται για να το δημιουργούν και να το διαιωνίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: