Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Η ουσία της κρίσης …


Οι υπερχρεωμένες τράπεζες μπορούν να δίνουν τα «τοξικά» προϊόντα τους και να παίρνουν χρήμα.
Χρήμα που καλείται ο πολίτης της κάθε χώρας με τις περικοπές που του επιβάλουν να πληρώσει.
Αυτή είναι η κρίση...

Είναι εξαιρετικά εύκολα να χειραγωγήσεις έναν ολόκληρο λαό ακόμα και ολόκληρη την ανθρωπότητα, κάνοντας τους ανθρώπους να πιστεύουν σε παραμυθάκια που κατά καιρούς πλασάρουν περί τρομοκρατίας , κρίσεως και τα σχετικά.

Πανικός, αυτή είναι η λέξη που περιγράφει το κλίμα του έργου. Οι πολίτες πρέπει να είναι σε συνεχή και παρατεταμένη έκθεση στο φόβο, στην πίεση και την επερχόμενη καταστροφή. Θα πρέπει να δέχονται καθημερινά και νέες ισχυρές δόσεις «ενημερωτικού» πανικού μέσω των ΜΜΕ, που θα προαναγγέλλουν την καταστροφή και την διάλυση.

Η πτώχευση της Ελλάδας είναι το παραμύθι που πουλάνε τα τοπικά «παπαγαλάκια» και τα αφεντικά τους για να τρομοκρατήσουν και να επιβάλουν τις επιδιώξεις τους.

Τις συνέπειες θα τις επωμιστούν οι πολίτες, είναι οι ίδιοι πολίτες που για χρόνια τώρα «τιμούν» με την ψήφο τους τα γνωστά πολιτικά λαμογια σε αντάλλαγμα για μια θέση στο δημόσιο ή για ένα ρουσφετακι που ζητάνε

Όταν εξαργυρώνεις συνειδητά την βούληση σου με ένα χιλιαρικακι στο δημόσιο, αραλίκι, καφέ , και να το παίζεις και «εξουσία», τότε μην περιμένεις και αυτός που «τίμησες» να σε βάλει στη «καρέκλα», να κάνει κάτι καλύτερο από το να τ΄αρπάξει, ξεπουλώντας χωρίς καμιά τύψη και τη χώρα και τους "αδιόριστους" της.

Κυρίαρχε λαε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: