Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το κράτος και οι τράπεζες του ληστεύουν τους πολίτες...

Το Κρατικό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «δανείζει» με 18,35% επιτόκιο… Μαυραγορίτες της νέας κατοχής.

Και ενώ ζητούν θυσίες για να σώσουν τις τράπεζες, αυτές ρημάζουν τους πολίτες.

Το κρατικό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο "δανείζει" χρεώνοντας με επιτόκιο 18,35 % τις πιστωτικές του κάρτες. Εκεί γιατί δεν παρεμβαίνει το κράτος για να σωθούν από την καταστροφή οι πολίτες που έπεσαν στα τοκογλυφικά του νύχια …και η απάντηση είναι απλή γιατί το κράτος είναι οι τράπεζες.

Μην ρωτάτε αν το κράτος σας κλέβει, αν παίρνει τους φόρους σας και σε αντάλλαγμα δεν σας παρέχει τίποτα, απλώς σας αφήνει να ζείτε, καθιστώντας ουσιαστικά την φορολογία κεφαλικό φόρο.
Μην ρωτάτε που πηγαίνουν τα χρήματα σας, γιατί και με πια λογική δίνονται 78 δις ευρω από το κρατικό ταμείο στις τράπεζες… μην ρωτάτε τέτοια πράγματα όταν υπάρχει κρίση.
Ξεχαστετα όλα τώρα συγκεντρωθείτε στην εκπλήρωση του μοναδικού σκοπού, δώστε το αίμα σας αν χρειαστεί για τον έναν και μόνο σκοπό, να μαζευτεί χρήμα, Χρήμα , μόνο χρήμα και άλλο χρήμα, οι τράπεζες το χρειάζονται.

Τι θα γίνει το χρήμα αυτό μην σας νοιάζει, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα το χρειάζεται.

Η Ελλάδα και οι τράπεζες της πλέον είναι το ένα και το αυτό , ταυτόσημη έννοια.

Τι και αν το κρατικό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χρεώνει τόκο 18,35% στις πιστωτικές κάρτες που παρέχει, ληστεύοντας τους Έλληνες πολίτες , παρά τις δικαστικές αποφάσεις , βλέπε 1219/2001 του Αρείου Πάγου, που καθορίζουν ότι το ανώτερο δικαιοπρακτικό επιτόκιο είναι 6,75%.

Εσύ Έλληνα πολίτη μην τα βλέπεις αυτά, εσύ να έχεις ένα μόνο στόχο ένα σκοπό πώς να μαζευτούν χρήματα για τις τράπεζες της Ελλάδας , τίποτα άλλο να μην σε νοιάζει.

Αυτές ξέρουν τι θα τα κάνουν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: