Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Η επιβολή του σχεδίου θα είναι ανελέητη…


Το σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι οδυνηρό για την Ελλάδα και καταστρεπτικό για κάθε πολίτη της χώρας με εξαίρεση τους νέους μαυραγορίτες που συνεργάζονται με την κυβέρνηση.
Η πλήρης εξαθλίωση και η καταστροφή είναι ο τελικός σκοπός της εμπνευσμένης κατά τα αλλά σύμπραξης της κατ΄ ευφημισμό ελληνικής κυβέρνησης με τα διεθνή κοράκια και τους νεκροθάφτες των εθνικών οικονομιών.

Κάθετη πτώση της τιμής κάθε περιουσιακού στοιχείου που έχει κάποια αξία για τους μαυραγορίτες υπαγορεύει το θεόπνευστο σχέδιο, και τα κοράκια είναι έτοιμα να κατασπαράξουν και με λίγα ψίχουλα να «επενδύσουν», ληστεύοντας ουσιαστικά τον πλούτο και της χώρας αλλά και των πολιτών της.
Έτσι τόσο πατριωτικά και εθνικά υπερήφανα, τόσο ξεδιάντροπα και ποταπά μας προσφέρουν οι πολιτικοί της χώρας αυτής θυσία στο βωμό της κρίσης που οι ίδιοι κατασκεύασαν .

Κάποτε στην Ελλάδα υπήρχε το αγγλόφιλο, το γαλλόφιλο και το ρωσόφιλο κόμμα, τα συμφέροντα και αυτοί που τα εκπροσωπούσαν δεν είχαν ανάγκη να κρύβονται πίσω από λεζάντες με δημοκρατικές και σοσιαλιστικές περιγραφές.
Τα πράγματα ήταν κυνικά αλλά και ξεκάθαρα, οι αντιπρόσωποι προωθούσαν απροκάλυπτα και έκφραζαν τα συμφέροντα των παραπάνω χωρών.
Σήμερα όλοι κρύβονται επιμελώς πίσω από κρίσεις , εθνικές επιταγές και μονόδρομους για το «καλό» της πατρίδας, εκπροσωπώντας πάντα , όπως και τότε , τα ίδια συμφέροντα και φυσικά και τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.
Η «έξοδος» από την στενωπό προϋποθέτει πλήρη εξανεμισμα της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών και συγκέντρωση της στα χεριά των λίγων μαυραγοριτών «κεφαλαιούχων».
Ότι θέλουν να το αγοράσουν θα το αγοράσουν στο ένα δέκατο της αξίας του, αυτό είναι το περίφημο σχέδιο της κυβέρνησης που ενεργεί βάση εντολών τις οποίες εκτελεί με περίσσιο ζήλο και απαρέγκλιτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: