Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ...

Εθνικοποιήστε ΤΩΡΑ τις τράπεζες και σταματήστε την οικονομική αιμορραγία με τα σχέδια παροχής βοήθειας προς αυτές .

Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να εθνικοποίηση τις ελληνικές τράπεζες που ουσιαστικά τις έχει πληρώσει από την αρχή της λεγόμενης κρίσης με 78 δις ευρω,με εγγυήσεις και μετρητά, ενώ η χρηματιστηριακή τους αξια αυτή την στιγμή αποτιμάται περι τα 17 δις ευρω με σημερινές τιμές κλεισίματος.

Πρέπει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση να εγγυηθεί τα χρήματα των Ελλήνων καταθετών δίνοντας προτεραιότητα στην ολοσχερή καταβολη τους και όχι στην μερική μετά την αποπληρωμή των κατόχων καλυμμένων ομολόγων που οι τράπεζες εχουν έκδοση .

Το παιχνίδι με τις Αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στις πλάτες των μικρομετόχων και των ασφαλιστικών ταμείων πρέπει να τελειώσει ΕΔΩ.

Καθημερινά είμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης κλοπής των ιδιωτών μικροεπενδυτών οσο και των ασφαλιστικών ταμείων.

Σταματήστε ΑΜΕΣΑ το short selling των μετοχών και τον δανεισμό των τίτλων, βάλτε τέρμα στα μεθοδευμένα σχέδια για ολοκληρωτική κατάρρευση και ξεπούλημα.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν δράτε με σκοπό την προστασία των Ελλήνων πολιτών και του ελληνικού κράτους. Εντολές εκτελείται για να ολοκληρώσετε την μεγαλύτερη και πιο ατιμωτική προδοσία έχει γίνει ποτέ σ΄αυτή την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: