Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η Ενοχοποίηση των πολιτών…

Η ενοχοποίηση των πολιτών είναι η προπαγανδιστική γραμμή της νεοταξικης κυβέρνησης  που για μήνες τώρα προσπαθεί να επιβάλει και να περάσει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από τις εξαγγελίες της.
Αποτελεί θεμέλιο λίθο της πολιτικής της γιατί μόνο με την ενοχοποίηση των πολιτών μπορεί να επιβληθεί ως μέτρο η τιμωρία και η εξόντωση. Χρειάζεται η «νομιμοποίηση» δια μέσου της ενοχοποίησης για να μπορούν οι πολίτες, ως ένοχοι πλέον,  να δέχονται αδιαμαρτύρητα μέτρα και καταργήσεις ακόμα και στοιχειωδών δικαιωμάτων.
Έτσι για το κατάντημα της χώρας δεν φταίνε οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί που έκλεψαν και ρήμαξαν την χώρα, δεν φταίει η διαφθορά, δεν φταίνε οι μίζες και οι υπερτιμολογήσεις για την αγορά κρατικών προμηθειών, δεν φταίει η καταλήστευση δια μέσου των ολυμπιακών αγώνων και των σχετικών «έργων», δεν φταίνε τα δομημένα ομολόγα, δεν φταίνε τα υποβρύχια, δεν φταίνε οι τράπεζες που δανείζουν το κράτος με πενταπλάσιο επιτόκιο από αυτό που οι ίδιες δανείζονται, δεν φταίνε όλα αυτά, φταίει ο πολίτης των 800 ευρω το μήνα που «φοροδιαφεύγει».

Ναι αυτός φταίει, αυτός που του έχουν επιβάλει φόρους φόρους φόρους, και ενώ αμείβεται με 800 ευρω ή ακόμα και με 1000 δεν αποδίδει τους φόρους του, κρατώντας τα χρήματα που αμείβεται για να συντηρεί τον εαυτό του και την οικογένεια του.
Η βάση και η ουσία της εκστρατείας ενοχοποίησης του πολίτη που «φοροδιαφεύγει» είναι ο έλεγχος και η επιβολή κάθε μέτρου που θα «νομιμοποιεί» την εξουσία να το επιβάλει.
Έτσι από την μια ψηφίζει φορονομους , επιβάλει φόρους, φόρους , φόρους, και από την άλλη ενοχοποιώντας τους πολίτες , που δεν έχουν πλέον χρήματα, με διαδικασίες εξπρές κατάσχει ότι τους βρει να κατέχουν.
 Για το νεοταξικο κράτος οι πολίτες – σκλάβοι δεν θα πρέπει να κατέχουν τίποτα και αν κατέχουν θα πρέπει να το αποστερηθούν , χωρίς κανένα δικαίωμα να αντισταθούν γιατί είναι «ένοχοι», βλέπετε έχουμε «κρίση»…
Δεν υπάρχει πλέον απόρρητο τραπεζικών λογαριασμών, με απλή αίτηση του προϊσταμένου της κάθε Δ.Ο.Υ. κατάσχονται πλέον οι λογαριασμοί κάθε πολίτη που χρεωστάει στο δημόσιο. Άσχετα αν ο πολίτης που του επιβλήθηκαν οι φόροι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς να λιμοκτονήσει.
Τίποτα πλέον δεν είναι προσωπικό, δεν είναι απόρρητο, στο όνομα της «κρίσης» δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κατασχεθεί , στερώντας τον πολίτη ακόμα και από τις λιγοστές οικονομίες του για τις καθημερινές του ανάγκες , για την επιβίωση του.
Γι΄αυτό οι πολίτες πρέπει , επιβάλλεται, να δώσουν την απάντηση τους στο σύστημα αυτό. Μην νομίζετε ότι τα χρήματα σας είναι εξασφαλισμένα στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας , είναι στην δικαιοδοσία και την εξουσία πλέον του κράτους, όπως και οι ζωές σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: