Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καλή τύχη Ελλάδα …

Μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί ή είναι πληρωμένος μπορεί να λέει ότι τα πράγματα είναι υπό έλεγχο, η χώρα διαλύεται με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς καθώς τα ΜΜΕ κοιμίζουν το λαό με παραμυθάκια.

Δυστυχώς οι εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί εδώ και καιρό και δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Η κερδοσκοπική επίθεση ήταν ο μηχανισμός για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε με την συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου.
Οι κερδοσκόποι ήταν τα εκτελεστικά όργανα , οι ηθικοί αυτουργοί είναι άλλοι. Χρησιμοποίησαν τους κερδοσκόπους για να φέρουν το χάος και το φόβο, την αβεβαιότητα και την υποτέλεια.

Με συνοπτικές διαδικασίες μια χώρα διαλύεται και οι μόνοι τώρα που περιμένουν είναι τα κοράκια για να κατασπαράξουν ότι μένει.
Το σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι οδυνηρό για την Ελλάδα και καταστρεπτικό για κάθε πολίτη της χώρας με εξαίρεση τους νέους μαυραγορίτες που συνεργάζονται με την κυβέρνηση.
Η πλήρης εξαθλίωση και η καταστροφή είναι ο τελικός σκοπός της εμπνευσμένης κατά τα αλλά σύμπραξης της κατ΄ ευφημισμό ελληνικής κυβέρνησης με τα διεθνή κοράκια και τους νεκροθάφτες των εθνικών οικονομιών.

Κάθετη πτώση της τιμής κάθε περιουσιακού στοιχείου που έχει κάποια αξία για τους μαυραγορίτες υπαγορεύει το θεόπνευστο σχέδιο, και τα κοράκια είναι έτοιμα να κατασπαράξουν και με λίγα ψίχουλα να «επενδύσουν», ληστεύοντας ουσιαστικά τον πλούτο και της χώρας αλλά και των πολιτών της.

Η «έξοδος» από την στενωπό προϋποθέτει πλήρη εξανεμισμα της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών και συγκέντρωση της στα χεριά των λίγων μαυραγοριτών «κεφαλαιούχων».
Τώρα, τούτες τις στιγμές που πουλάνε καθημερινά τον τρόμο και τον φόβο, ο κάθε πολίτης πρέπει να σκεφτεί γιατί τον θέλουν φοβισμένο και έρμαιο των ορέξεων τους, και να αντιδράσει.

Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο θλιβερή, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνει τίποτε όρθιο.
Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει για να αποτρέψει τον τεμαχισμό και το ξεπούλημα της χώρας αυτό είναι η αντίδραση των πολιτών, η έμπρακτη και μαζική αντίδραση ότι δεν συμφωνούν οι πολίτες με την χρεωκοπία που οδηγούν την χώρα οι ταγοί της και οι πατρωνοι τους.

Όταν ξεζουμίσουν κάθε ικμάδα από τον παραγωγικό ιστό της χώρας, όταν ξεπουληθεί η χώρα και οι πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις της έναντι πινακίου φακής, όταν παραχωρηθούν τα πάντα τότε και μόνο τότε θα μας επιτρέψουν να κάνουμε και την αναδιάρθρωση.

Αυτά όμως μέχρι τώρα δεν είναι λάθη, είναι μια συνειδητή επιλογή, μια πορεία που βασίζεται σ΄ ένα τελικό στόχο.

Να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Καλή τύχη Ελλάδα …

Δεν υπάρχουν σχόλια: