Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Φως στο σκοτάδι…


Ο εκφοβισμός πετυχαίνεται μόνο με την ασυνήθιστη σκληρότητα.

Οργανωμένα και συντεταγμένα μας φέρνουν όλο και πιο κοντά σε τετελεσμένα για να μας επιβάλουν αυτά που εκείνοι έχουν αποφασίσει.
Το  κλίμα πανικού και τρόμου, η απόλυτη αίσθηση της καταρρεύσεως πρέπει να γίνει σαφής  σε όλους και με κάθε μέσο. Μόνο τότε μπορούν να επιβάλουν εκείνα που θέλουν χωρίς να υπάρχει αντίδραση. Μόνο σε φοβισμένους και πανικόβλητους μπορούν να επιβληθούν.

 
Η κυβέρνηση αυτή όπως και όλες οι προηγούμενες δεν ενεργούν με γνώμονα το καλό της χώρας και των πολιτών της, μέτρο όλων των ενεργειών τους είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων που αντιπροσωπεύουν.
Εύκολα καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι η «κυβέρνηση» που αποφασίζει .  Η  αόρατος αρχή είναι αυτή που κυβερνά,  κάνει αυτό που θέλει υπαγορεύοντας στην κάθε κυβέρνηση νόμους και διατάγματα , πολιτικές  και αποφάσεις. Ανδρείκελα είναι οι πολιτικοί , άτολμα και άβουλα όντα,  αλλά πάντα πιστά στο αφέντη τους, που σίγουρα δεν είναι ο λαός.
 Γι΄αυτό μην έχετε καμία αμφιβολία για το τι πραγματικά θα γίνει , μιας και οι πολίτες της χώρας είναι συνεργοί και συμμέτοχοι κατά μεγάλο ποσοστό στην διάλυση της χώρας, έχουν εκχωρήσει προ πολλού έναντι πινακίου διορισμού τα δικαιώματα τους τους επι της χώρας.
Για να υπάρξει δημοκρατία χρειάζεται και ένας λαός που να μπορεί να κρίνει, να ελέγχει,  και να αποφασίζει με γνώμονα και κριτήριο το κοινό καλό. Αν κριτήριο στην απόφαση μου είναι το στενό ατομικό μου συμφέρον , οι κοιλιά μου, τότε έχουμε ζούγκλα που τα λιοντάρια κυνηγούν και σκοτώνουν τις γαζέλες και τα απομεινάρια τους τα γλείφουν οι ύαινες…

 Στο χέρι μας είναι να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε σ΄αυτά που μας οδηγούν στον αφανισμό , στην εξόντωση, και στην σκλαβιά.
Όταν νιώθεις ελεύθερος κάνεις δεν μπορεί να σε υποδουλώσει. Οι ελεύθεροι πολίτες μπορούν να ανατρέψουν κάθε τυραννία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: