Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...



Κάποιοι ξεπουλούν κοψοχρονιάς ότι έχει απομείνει και μας στέλνουν «σκλάβους» στα παζάρια της «Ενωμένης» Ευρώπης, αρκεί να μείνουν για μια ώρα περισσότερο στην εξουσία. Υποτελείς στα συμφέροντα που τους έχρισαν διαχειριστές και «αντιπροσώπους» τους.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και το πολιτικό κατεστημένο παίζει το παιχνίδι αυτό, αδιαφορώντας, όπως άλλωστε έκανε πάντα για τον τόπο αυτό και τους πολίτες. Στην εντατική λοιπόν η Ελλάδα για το έλλειμμα της και το χρέος της, και γιατροί της οι «Μεγάλες» δυνάμεις.

Όταν δε δούμε το συνολικό χρέος των χωρών που μας θέτουν όρους, υποδεικνύοντας τι πρέπει να κάνουμε για να «σωθούμε», και μας υπαγορεύουν υποτίθεται τα νέα μέτρα για να βάλουμε την οικονομία μας σε τάξη, εκεί είναι πια να γελάς.

Διαβάστε λοιπόν πιο είναι το συνολικό χρέος των χωρών αυτών , έχουμε λοιπόν και λέμε, Γερμανία το συνολικό της χρέος ανέρχεται στο 170% του Α.Ε.Π , Γαλλία το συνολικό της χρέος ανέρχεται σε κάτι παραπάνω από 230% του Α.Ε.Π. , και Μεγάλη !!! Βρετανία με συνολικό χρέος περισσότερο από το 400% !!! του Α.Ε.Π της.

Είπατε τίποτα κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας που μας αναφέρετε κάθε τόσο, για να μην το ξεχάσουμε, ότι η χώρα λόγω του χρέους της είναι στην εντατική και έχασε ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας της ;;;

Για να πούμε τα πράγματα όπως είναι και όχι προπαγανδίζοντας και σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό.

400% του Α.Ε.Π το συνολικό χρέος της Μεγάλης Βρετανίας, 112,5% το αντίστοιχο της Ελλάδας, και "εκτιμάται" για το 2010 ότι θα ανέλθει στο 125%.
Ποιος χρεοκοπεί λοιπόν ;;; ποιος πρέπει να χάσει την εθνική του κυριαρχία και ποιος είναι στην εντατική ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: