Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πότε θα τελειώσει η «κερδοσκοπική» επίθεση …

Οι κερδοσκοπικές πιέσεις εναντίων των ελληνικών ομολόγων, με άμεση συνέπεια την εκτίναξη των επιτοκίων τους, θα τελειώσουν όταν η Ελλάδα δανειστεί τα 25 με 30 δις που πρέπει να δανειστεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τότε «οι κερδοσκόποι» θα έχουν δανείσει και τα χρήματα με τοκογλυφικό επιτόκιο, και θα έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη από το σοτάρισμα των κρατικών τίτλων, με τις ευλογίες όλων, και της κυβέρνησης των ιθαγενών αλλά και της Ε.Ε. κλπ.
Ο καθένας βέβαια «ευλόγησε» για διαφορετικό λόγο, αλλά όλα έγιναν για το πάπλωμα του καθ΄ ενός.

Τότε λοιπόν, και μόνο τότε, μετά την δημοπρασία και την τοκογλυφία με την οποία θα δανειστούμε τα δις , με αποπληρωμή τα 10 επόμενα χρόνια, και αφού δέσουν το «γάιδαρο» τους, δηλαδή το επιτόκιο δανεισμού οι κακοί «κερδοσκόποι», θα βγουν οι ευρω-πεοι να μας «σώσουν»!!!

Τότε να δείτε εκθέσεις και κατηγορώ κατά των κερδοσκόπων, τότε και μόνο τότε όχι τώρα.

Βέβαια θα έχει υποθηκευτεί το μέλλον των ιθαγενών για μια ακόμα φορά και θα έχει φορτωθεί το «κάρο» των χρεών με δυσθεώρητα τοκογλυφικά επιτόκια.

Αυτό, δηλαδή τα τοκογλυφικά επιτόκια, μπορούν να μας οδηγήσουν στην πτώχευση και όχι η τωρινή κατάσταση της οικονομίας. Με άλλα λόγια μας βομβαρδίζουν με τρόμο ότι καταρρέουμε για να μας φορτώσουν με δάνεια που μπορεί να μας ισοπεδώσουν.
Γιατί πως αλλιώς μπορείς να το πεις εκτός από ισοπεδωτικό, όταν μια χώρα που έχει ως νόμισμα της το ευρω δανείζεται με 6,5 και 7% επιτόκιο.

Αλλά ποιος θα νοιάζεται γι΄ αυτό σε λίγο καιρό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν σε ρωτούν κάτι καλό και ευγενικό είναι να απαντάς.
Δεν είμαστε όλοι παιδιά...
Λογικούς συνειρμούς όλοι μπορούμε να κάνουμε -και να τους παρουσιάσουμε ως στοιχεία.
Κράτα το φίλο σου από το wordpress και ...Καλή Ανάσταση!