Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Γαμώ τα υπουργεία σας

Γιατί δεν απαγορεύουν το short selling ;;;

Οι κερδοσκοπικές κινήσεις έχουν ως κύριο μοχλό τους το short selling στα ομολόγα του ελληνικού δημοσίου και στα ασφάλιστρα κινδύνου. Γιατί δεν δραστηριοποιείται η Ε.Ε. η Ε.Κ.Τ. τα Eurogroup, ζητώντας την προστασία της χώρας με την απαγόρευση του short selling των ομολόγων και των αντίστοιχων cds.

Μα εδώ δεν το απαγορεύουν στην Ελλάδα και έτσι διαλύεται η οικονομά της χώρας, έχοντας οι «κερδοσκόποι» ένα δεύτερο ταμπλό, αυτό του ελληνικού χρηματιστηρίου, να σορταρουν τις ελληνικές μετοχές, πουλώντας μετοχές που δεν έχουν, ακόμα και χωρίς να τις δανείζονται «naked short», παρασύροντας την αγορά όλο και πιο χαμηλότερα.

Είναι πλέον φανερό ότι όλοι θέλουν το «κλίμα» αυτό και το καλλιεργούν , γι΄ αυτό και κανείς δεν κάνει ούτε μια απλή κίνηση για να το σταματήσει. Όλοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά και όλοι τρίβουν τα χέρια τους , τα χρήματα που αποκομίζουν είναι τεράστια, και τα ακόμα περισσότερα είναι μπροστά τους, τα μεγάλα κέρδη τώρα έρχονται. Για να μην ξεχνάμε και τα 55 δις που πρέπει να δανειστεί η χώρα φέτος. Από τα οποία τα μισά περίπου θα τα δανειστεί σε λίγες μέρες… Εκεί να δείτε γλέντια. Θα βάζουν και μέσο ακόμα για να μας δανείσουν, τους «πτωχευμένους», φυσικά με το αζημίωτο, βλέπετε αυτοί που δημιούργησαν το κλίμα αυτό πρέπει να πληρωθούν.

Ποιοι λοιπόν υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον του τόπου αυτού.

Τα μέτρα που λαμβάνονται με τις περικοπές των μισθών , τις αυξήσεις των ορίων ηλικίας, την φοροεπιδρομη, δεν είναι για να ξεχρεώσουμε παλαιά μας χρέη, είναι για να αποκληρώνουμε τα νέα που θα πάρουμε όταν σε λίγο πουλήσουμε ελληνικά ομόλογα με τοκογλυφικά επιτόκια, γι΄ αυτό νοιάζονται όλοι για τις περικοπές και οι «αγορές» ανυπομονούν για «νέα μέτρα» , δηλαδή ο μπάρμπας μου ο κλέφτης .

Για την τσέπη τους νοιάζονται και αυτή διασφαλίζουν κλέβοντας ηλίθιους και "δημοσιο- υπαλληλικους" λαούς όπως ο ελληνικός.

Να γαμήσω την ευρωπαϊκή σας ένωση και τα υπουργεία σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: