Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ελευθερώστε την Ελλάδα από τους δυνάστες της…




Μπορούν να σου επιβάλουν τα πάντα, φόρους, χαράτσια, και πάλι φόρους, και πρόσθετες εισφορές, και εσύ θα πρέπει να μαζεύεις μόνο για να πληρώνεις.
Δεν έχεις άλλη διέξοδο, και όταν δεν μπορείς πλέον να τα πληρώσεις, όταν γονατίζεις γιατί δεν τα βγάζεις πέρα, δεν έχεις άλλη διαφυγή ή πληρώνεις ή σε τσουβαλιάζουν.

Γι΄αυτό μην διαμαρτύρεστε, μην ελπίζετε σε καλύτερες μέρες, μην ονειροβατείτε ότι θα έρθει ανάπτυξη , μην τρέφετε αυταπάτες. Γι΄αυτό μην έχετε καμία αμφιβολία για το τι πραγματικά θα γίνει .

Ξέρουμε τι θέλουν, θέλουνε ολοένα και περισσότερα γι΄ αυτούς και ολοένα και λιγότερα για όλους τους άλλους. Το παιχνίδι έχει μόνο ένα σκοπό, να κρατήσουν τα δικά τους και να πάρουν και τα δικά μας.

Δεν υπάρχει κανένα κράτος και καμία πατρίδα, υπάρχει μόνο ένας μηχανισμός που σε ξεζουμίζει και σε κλέβει. Η «πατρίδα» είναι το άλλοθι που χρειάζονται για να νομιμοποιείται η κλοπή.

Αυτό που βλέπετε να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια σας για μήνες τώρα δεν είναι αποτέλεσμα της «οικονομικής κρίσης» που μας πλασάρουν, αυτό που γίνεται είναι ο μετασχηματισμός της κοινωνίας, και η επιβολή ενός άλλου μοντέλου ζωής και διακυβέρνησης.

Ξεχάστε τους πολιτικούς και τα κόμματα, αυτούς τους έβαλαν για να νομίζει ο «πληθυσμός» ότι έχει ελευθερία επιλογής, για να του καλλιεργούν την ψευδαίσθηση ότι είναι στο χέρι του η τύχη των πραγμάτων και οτι δηθεν μέσα σ΄αυτό το σύστημα οι αποφάσεις εξαρτώνται από τους πολίτες.

Και όμως ότι και να γίνει, όποιος και να βγει όλα παραμείνουν ίδια και όμοια γιατί απλούστατα δεν αποφασίζεις εσύ. Εσύ είσαι μόνο το άλλοθι για την «δημοκρατία» τους, για να κρατάει το παραμύθι σε καταστολή τον πληθυσμό.

Καμία όμως δύναμη δεν μπορεί να κρατήσει τις δυνάμεις της καταπίεσης και της επιβολής όταν ο λαός αντιδράσει.
Μας οδηγούν στα κάτεργα και μας επιβάλουν την εξόντωση συνειδητά και προσχεδιασμένα. Και όμως ο λαος δεν αντιδρά, δεν αντιδρά μαζικά συλλογικά συντονισμένα.

Αν το σύνολο των καταληστευμένων πολιτών δεν είναι πρόθυμο να κατέβει στους δρόμους , όχι σαν «αγανακτισμένοι» αλλά σαν κύμα ανατροπής και σύγκρουσης τότε δεν θα έρθει ποτε η ανατροπή γι΄ αυτά που σχεδίασαν και υλοποιούν.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει για να αποτρέψει την υποδουλωση και το ξεπούλημα της χώρας αυτό είναι η αντίδραση των πολιτών, η έμπρακτη και μαζική αντίδραση ότι δεν συμφωνούν οι πολίτες με την χρεωκοπία που οδηγούν την χώρα οι ταγοί της και οι πατρωνοι τους.

Τώρα οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι παλεύουν για την επιβίωση τους, για την ίδια τους την ύπαρξη, και ο αγώνας πρέπει να είναι γενναίος και θαρραλέος μπροστά στον αφανισμό που οι συνεργάτες των τοκογλύφων θέλουν να επιβάλουν.


Αντισταθείτε με κάθε τρόπο στην νέα κατοχή που επιβάλουν τα πολιτικά φερέφωνα των ξένων και ιθαγενών οικονομικών και τραπεζικών συμφερόντων.

Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν την χώρα τους πίσω, να επαναστατήσουν ζητώντας ελευθερία, δημοκρατία, διαφάνεια, ισότητα έναντι των νόμων, αξιοκρατία.
Οι πολίτες της χώρας αυτής πρέπει να επαναστατήσουν ενάντια στο κομματικό κράτος, στις ορδές των κομματικών στρατών, πρέπει να επαναστατήσουν ενάντια στην διαφθορά του δημόσιου τομέα που παράγει το κομματικό σύστημα για να τροφοδοτεί με χρήμα τους υποτακτικούς του που διορίζει στην δημόσια διοίκηση.


Έλληνες τα μέτρα που λαμβάνονται έχουν σαν μοναδικό σκοπό να σας κάνουν σκλάβους, δίνοντας τον πλούτο της χώρας στα οικονομικά συμφέροντα , στο πολιτικό κατεστημένο του τόπου, και στους πάνα πρόθυμους υποτακτικούς του συστήματος που το υπηρετούν.

Έλληνες η ώρα είναι τώρα. Ελευθερώστε την Ελλάδα από τους δυνάστες της…


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jusqiOuwKOo

δέστο σε παρακαλώ