Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥΣ…

Το μόνο που είναι αδιαπραγμάτευτο για το πολιτικό κατεστημένο και τις μαριονέτες του είναι η δανειακή σύμβαση και η εφαρμογή της. Γι΄ αυτό άλλωστε έγιναν όλα αυτά που έγιναν, για να υποδουλωθεί ο τόπος και οι πολίτες του, για να αρπάξουν ως λάφυρα τον πλούτο της χώρας , και για να επιβληθεί η κατοχή .

Και επιστέγασμα της προσπάθειας τους η δανειακή σύμβαση που βάζει την σφραγίδα στην παράδοση και το ξεπούλημα της χώρας.

Μετά την ψήφιση και την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης ο λαός θα έχει δεθεί χειροπόδαρα και οι εκλογές με το καλπονοθευτηκο εκλογικό νόμο που ισχύει δεν θα έχουν καμία σημασία.

Οι μόνοι που  ενδιαφέρονται για την εκλογή τους είναι αυτοί που παρακαλάνε να τους ανατεθεί ο ρόλος του κατοχικού πρωθυπουργού και οι  συνεργάτες του , για να λεηλατήσουν τα αποφάγια που θα έχουν απομείνει από το τραπέζι της λεηλασίας της Ελλάδας από τα πραγματικά αφεντικά του τόπου.

Αυτό που προέχει είναι ΆΜΕΣΗ προσφυγή στο λαό για να αποφασίσει ΤΩΡΑ αν δέχεται αυτό που όλοι οι άλλοι του επιβάλουν χωρίς να τον έχουν ρωτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: