Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ψήφιση με αυξημένη πλειοψηφία της δανειακής σύμβασης που παραδίδει άνευ όρων την Ελλάδα στους ξένους κατακτητές.
 Μεθοδεύουν την ψήφιση της δανειακής προδοτικής σύμβασης κατ΄εντολη των ξένων αφεντικών τους αγνοώντας την βούληση του ελληνικού λαού.

Μετά την ψήφιση της κατοχικής και προδοτικής νέας δανειακής σύμβασης δεν έχει κανένα νόημα να γίνουν εκλογές .Σημασία έχει το μέλλον της Ελλάδας και των πολιτών και όχι η διαχείριση της κατοχής και της υποτέλειας , οι πολιτικές καρικατούρες παρακαλούν να τους ανατεθεί ο ρόλος του κατοχικού πρωθυπουργού στη θέση του προηγουμένου.
Οι εκλογές πρέπει να γίνουν ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ Της ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Ουσιαστικά δένουν χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα με την επικύρωση της σύμβασης και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να εκφραστεί ο  ελληνικός λαός. Την δανειακή σύμβαση μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να την δεχτεί ή να την απορρίψει με δημοψήφισμα.  
Μαριονέτες οι πολιτικοί που ουσιαστικά εκτελούν εντολές ξένων κέντρων και συμφερόντων προδίδοντας την πατρίδα και τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: