Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Ευρω χούντα με κατοχική κυβέρνηση τραπεζιτών


Πες μου πότε θα ανταλλαχθεί και το τελευταίο ομόλογο του ελληνικού δημόσιου με τα νέα ομόλογα που διασφαλίζουν τους δανειστές να σου πω πότε θα γίνουν οι  εκλογές…

Οι πρόθυμοι συνεργάτες  σχημάτισαν  κυβέρνηση για να εφαρμόσουν και να επιβάλουν αυτά που οι ξένοι προϊστάμενοι τους διατάζουν.
Μαζί και το ντόπιο τραπεζικό σύστημα που πρόθυμα δίνει τα παιδιά του που χρόνια το υπηρετήσαν στο υπέρτατο αγώνα της υποδούλωσης της χώρας.
Το πολιτικό κατεστημένο επιτέλους πεταει από πάνω του τα κάθε λογής πολιτικά φτιασιδώματα και παρουσιάζεται με το πραγματικό του πρόσωπο , αυτό της υπηρέτησης των συμφερόντων που εκπροσωπεί.
Άλλωστε γι΄αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε.  Άλλο αν κατά καιρούς στην ρητορεία του εμφανιζόταν, το ένα ή  το άλλο κόμμα ή και όλα μαζί,  ότι κόπτονταν υπέρ του λαού και της πατρίδας, οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε και μένουν, τα λόγια τα παίρνει ο αέρας και πάνε.
Και μπροστά στο συμφέρων,  αυτό που άλλωστε κρατάει το πολιτικό κατεστημένο ζωντανό, δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι διατιθέμενο να κάνει. Προέχει πάνω απ΄όλα η προάσπιση των «δικαίων» αυτών που  υπηρετεί.
Γι΄αυτό και η κυβέρνηση «ανάγκης», ανάγκης για ποιους άραγε ;;;
Ποιοι την είχαν ανάγκη αυτή την κυβέρνηση και γιατί ;;;
Πάντως δεν την είχε ανάγκη ο λαός και η Ελλάδα.
Για να μην έχετε καμία αμφιβολία πότε θα γίνουν οι εκλογές αναφέρουμε ότι θα γίνουν όταν υπογραφή η νέα δανειακή σύμβαση και ανταλλαχθεί και το τελευταίο ομόλογο του ελληνικού δημοσίου με τα νέα ομόλογα που διασφαλίζουν τους δανειστές.
Την στιγμή που αλλάξει χέρια και το τελευταίο ομόλογο, την στιγμή που με την ανταλλαγή αυτή διασφαλιστει και ο τελευταίος δανειστής του ελληνικού κράτους, τότε ο λαός θα μπορεί να προσέλθει στις κάλπες και να ψηφίσει, για ένα μέλλον όμως που θα του το έχουν χαράξει άλλοι .
Κυρίαρχε λαέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: