Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Εφιάλτες της νέας εποχής …

Τρέμουν την ετυμηγορία  του λαού και κάνουν τα πάντα για να μην εκφράσει ο λαός την βούληση του με το δημοψήφισμα.

ΟΧΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗς ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ

Οι συνέπειες της επικύρωσης της νέας δανειακής σύμβασης θα είναι 30 χρόνια φτώχειας και μιζέριας για τον ελληνικό λαό , θα είναι συρρίκνωση της Ελλάδας και απώλεια των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Οι επιπτώσεις της δανειακής σύμβασης που προσπαθεί το πολιτικό κατεστημένο να επικυρώσει, μετά από μεθόδευση  με τα ξένα αφεντικά του ,  θα οδηγήσουν στην πείνα και την ανέχεια εκατομμύρια πολίτες της χώρας, ενώ η ντόπια ολιγαρχία και τα πολιτικά φερέφωνα της θα απομυζούν κάθε σταγόνα αίματος και ιδρώτα από το λαο.
Αν τώρα ο λαός διαμαρτύρεται από τα μέτρα λιτότητας που τον περιθωριοποιούν , με την επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης και των δεσμεύσεων που θα αναλάβουν  να εκπληρώσουν  θα τον εκτελούν επί τόπου.
Η νέα τάξη της γερμανικής Ευρώπης με τους δορυφόρους της γνωρίζει ότι η ανεξαρτητοποίηση της Ελλάδας, με ένα ΟΧΙ στη δανειακή σύμβαση,  δεν μπορεί να είναι δυνατή δίχως την διάσπαση της ευρωζώνης και της κατάργησης  του ευρω ως νομίσματος . Βιάζονται οι ξένοι και ντόπιοι,  Ευρωπαίοι και Έλληνες , βρυκόλακες να κλείσουν όλους τους ανοικτούς λογαριασμούς τους με την Ελλάδα για να προχωρήσουν στο επόμενο θύμα.
 Και μαζί με το ευρωπαϊκό ιερατείο της νέας τάξης πραγμάτων βιάζεται και το ντόπιο τραπεζικό κατεστημένο να κλείσει γρήγορα η συμφωνία και να επικυρωθεί η δανειακή σύμβαση, για να ρίξουν στις πλάτες του λαού τα δικά τους χρέη, που τώρα είναι πια χρέη των πολιτών. Αυτό άλλωστε είναι και η κρίση .
Αυτό που έγινε πραγματικά δεν ήταν η διάσωση της χώρας , αυτή την χρεοκόπησαν, αυτό που έγινε είναι διάσωση των τραπεζών και του συστήματος.
Αυτή την στιγμή διασώζονται οι ευρωπαϊκές και οι ελληνικές τράπεζες και ψυχορραγεί η Ελλάδα. Αυτό που έγινε και συνεχίζει να γίνεται  είναι προδοσία. Θα μπορούσε η Ελλάδα να κήρυττε αναστολή πληρωμών και να επαναδιαπραγματευόταν το χρέος της με κάθε έναν από τους πιστωτές της , με ξεχωριστή αξιολόγηση για το κάθε ομόλογο, λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο διάρκεια, το ύψος επιτοκίου, τους τόκους που πήραν οι δανειστές, προμήθειες που δώσαμε κτλ. Κάθε πιστωτής και κάθε ομόλογο θα αξιολογοταν ξεχωριστά.
Αντ’ αυτού τώρα έχουμε την  χρεωκοπία των πολιτών της χώρας και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας στους ξένους και ντόπιους τραπεζίτες.
Το ζήτημα και η ουσία αυτού που μας πλάσαραν μέχρι τώρα ως «οικονομική κρίση» δεν είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας.
Η κερδοσκοπική επίθεση ήταν ο μηχανισμός για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε με την συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου. Η ουσία είναι η υποδούλωση, το πλιάτσικο και η κλοπή. Τα αρπακτικά των τραπεζών αφού επιβίωσαν από τις σάρκες των πολιτών στρέφονται τώρα  κατά  των πολιτών  με σκοπό να τους θανατώσουν .
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η οικονομία, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά την χώρα από συστάσεως του Ελληνικού κράτους υπηρετώντας πιστά τις εντολές των ξένων και ντόπιων αφεντικών τους.
Κανείς από αυτούς που τόσο  εύκολα συμφωνεί με την ψηφίσει της νέας δανειακής σύμβασης δεν αναφέρεται στις επιπτώσεις και στα αποτελέσματα που θα έχει η αποδοχή και η επικύρωση της σύμβασης για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα.
Όλοι παραλείπουν  να αναφερθούν στο τι θα βιώνει από δω και μπρός  η χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια τουλάχιστον και απλώς κάνουν λόγο για ένα διαδικαστικό ζήτημα που πρέπει να τελειώσει, με την ψήφιση της σύμβασης,  πριν προχωρίσουμε σε εκλογές.
Καμία σύμβαση δεν μπορεί να επικυρωθεί αν πρώτα δεν τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού , για να αποφασίσει ο λαός πλέον για το μέλλον του .

Δεν υπάρχουν σχόλια: