Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Πρακτικές της Ισραηλινής επέμβασης στην Γάζα υιοθετεί η Ελληνική Κυβέρνηση.


Μακελειό στο κέντρο της Αθήνας μετατρέπουν πορεία μαθητών σε πολεμική επέμβαση.


Διατάσσουν τους δημοσιογράφους να απομακρυνθούν από τον χώρο των «επεισοδίων» για να μην καταγραφούν αυτά που διαδραματίζονται στο κέντρο της Αθηνάς, και τις μεθόδους που εφαρμόζει η αστυνομία κατ΄ εντολή της πολιτικής ηγεσίας.

Τόσο δημοκρατικά, τόσο ελεύθερα, και τόσο κυνικά.

Και δεν πλήττεται έτσι , με αυτό τον τρόπο της κτηνώδους βίας που επιβάλει το αστυνομικό πλέον κράτος, η «δημοκρατία» και οι θεσμοί.

Προάγοντας την κρατική βία , την αυθαιρεσία των αστυνομικών οργάνων, την καταστολή, το ανελέητο ξυλοκόπημα των πολιτών, τον περιορισμό της έκφρασης, την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, και την ακρατή αστυνομοκρατία , πιστεύει αυτή η κυβέρνηση των απατεώνων και των δολοφόνων ότι ενισχύεται η δημοκρατία.

Καθιστά «νόμιμο» το δικαίωμα της να «αμύνεται» απέναντι στο λαϊκό εχθρό, ξυλοκοπώντας , ανοίγοντας κεφάλια, συλλαμβάνοντας, και σκοτώνοντας πολίτες που αντιδρούν σε αυτή την βάναυση εκδοχή της «δημοκρατίας».
Η κυβέρνηση επιβάλλει στους πολίτες της χώρας την κρατική βία ως μέσο διακυβέρνησης .

Αν αναρωτιοσασταν για τις «Τρομοκρατικές» επιθέσεις των τελευταίων εβδομάδων, τώρα μπορείτε να τις ερμηνεύσετε. Δημιουργήσαν το κλίμα για την «νομιμοποίηση» της δολοφονικής βίας του καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: