Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Η νέα εποχή της «Τρομοκρατίας» ... μας χτυπάει την πόρτα

Η παλαιά μας τελείωσε...

Έχετε αναρωτηθεί πότε γιατί οι «Τρομοκράτες» με τις οργανώσεις τους δεν δρούσαν επί χούντας , και δραστηριοποιηθήκαν αμέσως μετά την μεταπολίτευση, μόλις το κατεστημένο έχασε την απόλυτη εξουσία και τη δύναμη επιβολής του.
Όταν δηλαδή έπρεπε να υπάρχουν κάποιες «αφορμές» για να «αποφασίζει» και να «διατάζει».

Η ψήφιση και η εφαρμογή του αντιτρομοκρατικού νόμου, του λεγομένου «τρομονομου», ακύρωνε στην πράξη από μόνη της, τους λόγους ύπαρξης της ΕΟ 17 Νοέμβρη ως «τρομοκρατικής» οργάνωσης στα χέρια του κατεστημένου και των υπηρεσιών του.

Με την προοπτική πλέον του «νέου» Αμερικανικού δόγματος, την επιβολή και αποδοχή τρομονομων, δεν χρειαζόταν οι ντόπιες εξουσίες , και τα παρακρατικά κέντρα τους, την ύπαρξη οργανώσεων που οι ίδιες οι υπηρεσίες τους δημιούργησαν για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Ο μπαμπούλας της τρομοκρατίας είχε πλέον σάρκα και οστά, από ένα όνομα στο χαρτί προκήρυξης, είχε γίνει πλέον «αντι – τρομοκρατικός», παρακαλώ, νόμος του κράτους.

Έτσι με δεμένο το «γάιδαρο» τους, τα ντόπια κέντρα παραεξουσίας, παρέδωσαν τους πιστούς υπαλλήλους τους , που χρόνια δούλευαν γι΄ αυτούς, με το αζημίωτο φυσικά.
Ο χρόνος είχε έρθει για να περάσουμε σε μια νέα εποχή, τώρα δεν χρειάζονταν αφορμές για να επέμβει ο βραχίονας του κράτους, ή για να βουλώσει στόματα. Τώρα αυτό γίνεται «νόμιμα», επίσημα, με την επίκληση του τρομονομου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: