Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Τα παλαιά τα χρόνια...

...και τώρα που εξελιχτήκαμε

Στα παλαιά τα χρόνια οι αφέντες παλουκώνανε τους σκλάβους που σήκωναν κεφάλι, ενώ άλλες φορές τους «χτίζανε» στα υπόγεια.
Σήμερα τους αναγκάζουν και πιούν βιτριόλι όταν τους περιμένουν έξω από το σπίτι τους για να τους τιμωρήσουν επειδή άσκησαν τα νόμιμα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα.

Κανένας δεν διώκεται για την εγκληματική επίθεση ενάντια στην συνδικαλίστρια του σωματείου των καθαριστριών. Εκεί δεν ενεργοποιείται ο αντιτρομοκρατικός νόμος, που έχει ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων, τόσων που να διαστρευλωνει νομικές ερμηνείες για να μπορεί να αποδίδει κατηγορίες σύστασης οργάνωσης σε ένα και μόνο άτομο, ενώ αφήνει απ΄ έξω κακοποιούς που τρομοκρατούν και κακοποιούν πολίτες.

Τελικά η επιλογή για την επιβολή του νόμου είναι ζήτημα του ποιος τρομοκρατείται και από ποιον. Όταν τρομοκρατείται ο πολίτης τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , όταν η εξουσία ελέγχεται από τους πολίτες για τις αυθαιρεσίες της τότε επικαλούμαστε τον τρομονομο.

Τι έγινε με την απόπειρα εναντίων του άλλου δεκαπενταχρονου που πυροβόλησαν στο Περιστέρι έξω από το σχολείο του ;;;

Κοιταξτε τι έγινε με τον Κύπριο φοιτητή στην Θεσσαλονίκη που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία, και η δικαιοσύνη επέβαλε πρόστιμα 5 ευρω την ημέρα στους αστυνομικούς, εκεί γιατί δεν διώχτηκαν οι δράστες αστυνομικοί με τον αντιτρομοκρατικό νόμο αφού έδρασαν σαν οργανωμένη ομάδα ενάντια σε έναν πολίτη ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: