Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Λάσπες για πέταγμα...


Βυθιστείτε στη ζεστή πυκνή λάσπη της «ενημέρωσης» τους.


Ακόμα ένα προβοκατόρικο και κατ΄ εντολή δημοσίευμα εφημερίδας, της realnews, μετά την ζούγκλα του κίτρινου τύπου της ΕΥΠ, που σκοπό έχει να υπηρετήσει πιστά το κατεστημένο και τις «υπηρεσίες» του, στην προσπάθεια τους να συνδέσουν κρατικά «τρομοκρατικά» πιόνια με την λαϊκή εξέγερση των νέων.

Είναι σημαντική η συμβολή για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού του Χατζηνικολαου αλλα και του Τριανταφυλλοπουλου, ο οποίος έχει πάρει και την δουλειά εργολαβικά πάνω του, και έδωσε το καλό παράδειγμα ανοίγοντας πρώτος την προσπάθεια διασύνδεσης της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη με την λαϊκή εξέγερση. Με προφανή σκοπό να την απαξίωση, ότι είναι λαϊκό είναι και τρομοκρατικό.

Το σύνθημα δόθηκε με την τηλεφωνική συνέντευξη που πήρε ο «Δημοσιογράφος» από τον Ξηρό, όταν η λαϊκή οργή ήταν στο αποκορύφωμα της, με προφανή στόχο να την ευτελίσει συνδέοντας τη με κρατικά «πιόνια» που ανέλυαν τις θέσεις και την ιδεολογία της εξέγερσης και της οργής των νέων, λες και ήταν εκφραστές της.

Άλλη μια από τις πολλές φιλότιμες προσπάθειες λασπολογησης του λαϊκού κινήματος έρχεται από έναν άλλο «αστέρα» τον Χατζηνικολαου. Στο τελευταίο τεύχος της εφημερίδας του πήρε συνέντευξη από έναν άλλο κρατικό «τρομοκράτη» .
Ο ειδικός "συνεργάτης" της εφημερίδας Δ. Γεωργιαδης έρχεται να μας διαφωτίσει για τα αιτια και τις αφορμές που οδήγησαν το λαό και την νεολαία να διαδηλώνει δυναμικά.

Αφού άλλοι και άλλοι αναγορεύεται ετεροχρονισμένα σε ...μάρτυρες, γιατί να μην εμφανίζεται ο ...«Τρομοκράτης » Γεωργιάδης ως έγκριτος και αξιοσέβαστος αναλυτής, και εκφραστής των λαϊκών θέσεων της εξέγερσης των νέων.

Μόνο που η εφημερίδα του Χατζηνικολακη των βορείων προαστίων, ξέχασε να ρωτήσει στην συνέντευξη που πήρε από τον Δ. Γεωργιάδη και άλλα πράγματα, εκτός από την δήλωση του ότι ταυτίζεται με τους νέους της λαϊκής εξέγερσης.

Ξέχασε να τον ρωτήσει αν αληθεύει το παρακάτω δημοσίευμα απο την εφημερίδας Ριζοσπάστης της 25 /10 /2002
«...Χτες έγινε γνωστό ότι ένας από τους δικηγόρους που δήλωσαν παραίτηση από την εκπροσώπηση των πελατών τους - κατηγορουμένων για την υπόθεση της «17 Ν» είναι και ο συνήγορος του Δ. Γεωργιάδη. Ως αιτία των παραιτήσεων εμφανίζεται το γεγονός ότι άλλη είναι η υπερασπιστική γραμμή που επιθυμούν οι συνήγοροι και άλλη αυτή που επιλέγουν οι πελάτες τους...
Εδώ χρειάζεται να προσέξουμε λίγο.
Πρώτον: Πότε παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Γεωργιάδη; Μόλις, λίγες ώρες αφότου γνωστοποιήθηκε ότι θα ζητούσε να κληθεί από τον ανακριτή ο Αλεξάκης, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, να δώσει απαντήσεις γύρω από την υπόθεση της «17 Ν». Η γνωστοποίηση αυτής του της πρόθεσης, απ' ό,τι φαίνεται, δεν άρεσε στον πελάτη του...
Δεύτερον: Με ποιους προαυλίζεται ο Γεωργιάδης; Ποιοι, δηλαδή, έχουν τη δυνατότητα να του δίνουν «γραμμή», διαφορετική από του δικηγόρου του; Μα, φυσικά, οι αδελφοί Ξηροί, και κυρίως ο Σάββας Ξηρός...
Το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό: Γιατί να μη θέλει ο Γεωργιάδης να κληθεί ως μάρτυρας ο Αλεξάκης; Και - κυρίως - με δεδομένο ότι οι Κουφοντίνας - Ξηρός είναι εμφανές ότι επιδιώκουν μια ομογενοποίηση της τακτικής των κρατουμένων (συμπεριλαμβανομένου του Γεωργιάδη), γιατί να μη θέλουν την εμφάνιση του «σκοτεινού» Αλεξάκη;
Μήπως τα ερωτηματικά γύρω από τις διασυνδέσεις της «17 Ν» με τις μυστικές υπηρεσίες αρχίζουν να γίνονται πολύ ενοχλητικά, τόσο για τους «κυρίους» της «17 Ν», όσο και για τους «κυρίους» των μυστικών υπηρεσιών;...»

Τι να σου κάνουν και αυτοί οι άνθρωποι, ότι μπορούν κάνουν για να λασπολογησουν την ελεύθερη και αδέσμευτη αντίδραση λαού.
Άλλωστε πληρωμένοι γραφιάδες είναι στα πόδια μιας εξουσίας που την γλύφουν , είναι τα γραναζακια του συστήματος.
Προσοδοφόρο επάγγελμα τελικά το πέταγμα λάσπης από τίποτα σε κάνει νούμερο, με τριώροφη βίλλα όμως που το πάτε.
Τα σκουπίδια όπου να τα βάλεις σκουπίδια μένουν.

1 σχόλιο:

Antinemecis είπε...

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ!
Μποϋκοτάρουμε τις ειδήσεις τους!
Δεν ακούμε τις ειδήσεις τους, δε διαβάζουμε τις εφημερίδες τους...
Και φυσικά δεν σχολιάζουμε,πώς άλλωστε αφού δεν τους ακούμε, αυτά που λένε.
Απομονώνουμε τους αμόρφωτους λακέδες του συστήματος που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.
Εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει και το διαδίδω όσο μπορώ.Όποιος θέλει ας ακολουθήσει...
"ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤV"