Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τρόμος και Κράτος…


Για το «καλό» σας...

Θα πουν πολλά, θα σπείρουν ξανά και ξανά τον πανικό, τη διάλυση, το χάος. Το έχουν κάνει και πριν όταν μας πήγαιναν στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο , θα το κάνουν και τώρα, και θα το ξανακάνουν οσες φορές χρειαστεί μέχρι να γονατίσουν τη χώρα, μέχρι να αφαιμάξουν και την τελευταία σταγόνα του αίματος της.
Το «παιχνίδι» παίζεται με μεγάλες δόσεις τρόμου και με αδρανοποιημένο το σύνολο του υγιούς κοινωνικού ιστού.
Οι μόνοι που αντιδρούν είναι τα παρασιτικά δημοσιοϋπαλληλικά τρωκτικά του συστήματος γιατί βλέπουν ότι το «σύστημα» που τους εξέθρεψε στην λοβιτούρα , στο άραγμα, στο φακελάκι και στη καταδυνάστευση του λαού τώρα έχει νέα όπλα να επιβληθεί στο λαό και δεν τους χρειάζεται.
  Να είστε σίγουροι ότι στην παρούσα φάση ούτε χρεωκοπία θα προκύψει, ούτε στάση πληρωμών και έξοδος από την ΟΝΕ, ούτε τίποτε άλλο από αυτά που το «επιτελείο» έχει διατάξει τις μηχανές παράγωγης τρόμου να παράγουν στα πορνό των 8.
Τα νέα μέτρα που θα παρθούν για το «καλό μας» και για να σώσουν την έρημη τούτη πατρίδα απαιτούν τον πολίτη τρεμάμενο και αλαφιασμένο. Γι΄ αυτό και η συνεργασία και η αρωγή του ξένου «τύπου» για να παραχθεί τρόμος στο μεγαλύτερο δυνατό σημείο.
Η στάση πληρωμών όμως ή και η ενδεχόμενη μη καταβολή της δόσης του δάνειου από την τριμελή επιτροπή είναι προς όφελος της χώρας και γι΄ αυτό δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.
Αν το ΔΝΤ και οι χώρες της ΟΝΕ δεν δώσουν την δόση τότε ακυρώνουν όλα όσα έκαναν για να διασώσουν τους ξένους πιστωτές  της χώρας και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα που ξεφορτώνεται τα ελληνικά «τοξικά» ομόλογα.
Τα 110 δις ευρω δίνονται στη χώρα για να ξεπληρώσει  τα ομόλογα που λήγουν,  μετατρέποντας ταυτόχρονα το χρέος της χώρας από ελεύθερο βάρους σε ενυπόθηκο δάνειο.
Έτσι διασφαλίζεται το «σύστημα» των τοκογλύφων ότι η χώρα δεν θα γλυτώσει.
Και όμως ο μηχανισμός προπαγάνδας μας πλασάρει το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών ως το χειρότερο που μπορεί να υποστεί η χώρα.
Να ξέρετε ότι με το δάνειο των  110 δις ουσιαστικά κατοχυρώνεται το τοκογλυφικό κύκλωμα των «δανειστών» και καταρρέει η χώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

well said...