Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση να την βάλλεται εκεί που ξέρετε

Αν αυτή είναι η πολυθρύλητη Ευρωπαϊκή Ένωση τότε δεν θα πάρω. Και αν αυτή είναι η ΟΝΕ με το ενιαίο νόμισμα του ευρώ τότε ξανά δεν θα πάρω.

Ένα τσίρκο αστείων κλόουν με διαφορετικά ονόματα και αξιώματα είναι τα θεσμικά όργανα της «Ένωσης» και οι άνθρωποι που τα αποτελούν.

Αν αυτό το γελοίο άθροισμα μπορεί κάποιος να το λέει βαρύγδουπα «Ένωση» τότε αυτό είναι η απαξίωση της ανθρώπινης νοημοσύνης.

Κοινοβούλια, επιτροπές, πρόεδροι κομισιόν, ΕΚΤ, πρόεδροι ευρωπαϊκής ένωσης, όλοι και όλα ένα μάτσο άχρηστα και για πέταμα «υλικά».

Δεν υπάρχει ούτε «Ευρώπη», ούτε «Ένωση». Πότε δεν υπήρχε και ποτέ δεν θα υπάρξει, όλα ήταν ενας μανδύας, ένα περιτύλιγμα, για να προσφέρουν καλύτερα αυτό που οι βιομηχανικές χώρες του βορρά ήθελαν. Σταθερές και μόνιμες αγορές για τα προϊόντα τους.
Προγράμματα , πακέτα και τα σχετικά, ήταν σχεδιασμένα για την αύξηση των πωλήσεων των βιομηχανικών χώρων προς τις «αδύναμες» χώρες του νότου που τις χρησιμοποιούσαν, για να τις καταστήσουν άπλες καταναλώτριες χώρες.

Και σήμερα βγαίνει ο Πρόεδρος της FED και ουσιαστικά με την δήλωση του στο Αμερικανικό κογκρέσο, περί νόμιμων ενεργειών της Goldman Sachs στο θέμα των swaps, ουσιαστικά φτύνει κατάμουτρα και τα ευρωκοινοβούλια τους, και τους καραγκιόζηδες υπαλληλίσκος επιτρόπους της «ενωσουλας».

Μιας «ένωσης» που κουνιέται και λυγιέται στα αδύναμα και ηλίθια καραγκιοζακια της ελληνικής κυβέρνησης αλλά κάθεται προσοχή να την φτύνει ο πολύς Μπερνακι και ο κάθε Αμερικανός παρατρεχάμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια: