Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Πετάξτε έξω άμεσα τον επικεφαλή του ΟΔΔΗΧ

Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπιστεύεται την τύχη της χώρας για την άντληση χρήματος σ΄ έναν άνθρωπο που ενέργησε με αυτό τον εγκληματικό για την Ελλάδα τρόπο κατά τις δυο τελευταίες εκδόσεις ομολόγων.

Δεν είναι δυνατόν ο υπεύθυνος διαχείρισης του δημόσιου χρέους να δίνει την δυνατότητα στους κερδοσκόπους, που επί μήνες σορταραν τα ελληνικά ομόλογα, να καλύψουν τις ζημίες τους . Αυτές είναι ενέργειες που προστατεύουν τους κερδοσκόπους και τους διασφαλίζει ότι μπορούν ανεξέλεγκτοι να συνεχίζουν το «έργο» τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι «κερδοσκόποι» αναγκάζονταν να πληρώσουν μέχρι και 16% επιτόκιο για να βρουν ομόλογα 20ετιας και να κλείσουν τις θέσεις τους.
Η μη κάλυψη του τελευταίου 20ετους ομόλογου ήταν το σύνθημα για γενική επίθεση από μεριάς των «παικτών» .

Δεν μπορεί πλέον η πολιτική ηγεσία να εμπιστεύεται αυτόν τον άνθρωπο για την διαχείριση του δημοσίου χρέους. Όλες οι επιλογές του ήταν τραγικές και μας οδήγησαν στο αδιέξοδο.

Αν έδιναν την δυνατότητα στους «κερδοσκόπους» να χαράξουν την τακτική της ελληνικής πλευράς, τότε νομίζουμε ότι δεν θα έκαναν τίποτα περισσότερο από ότι ήδη έπραξε ο υπεύθυνος του ΟΔΔΗΧ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: