Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Και όμως κάποιος φταίει…

Οι ίδιοι άνθρωποι που μας οδήγησαν εδώ, αυτοί που άνοιξαν τις πόρτες τις κερδοσκοπίας αυξάνοντας τις ημέρες εκκαθάρισης των ομολόγων στην δευτερογενή αγορά από 3 σε 10 για να καταρρεύσουν οι ελληνικοί τίτλοι, αυτοί οι άνθρωποι τώρα μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να «σωθούμε».
Οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν ειδική δημοπρασία στις 30 Μαρτίου 2010,  για να μην χάσουν οι «κερδοσκόποι» που είχαν πουλήσει ελληνικά ομόλογα που δεν κατείχαν ,  είναι στο τιμόνι για την διάσωση της χώρας.
Οι ίδιοι άνθρωποι που μας παρομοίαζαν με τιτανικό , με ασθενή στην εντατική , είναι αυτοί που συζητούν για την «λύση» του προβλήματος της ελληνικής οικονομίας.
Οι ίδιοι άνθρωποι που συνδιαλέγονταν με τον Σορος , με τον Ρουμπινί , με το Κοεν της Goldman Sachs, είναι οι ίδιοι που διαπραγματεύονται μνημόνια και  όρους «παράδοσης».
 Βέβαια αυτοί οι άνθρωποι είναι «δημοκρατικά» εκλεγμένοι  από εκλογές και εκλογικά συστήματα παρωδίες, που ακόμα και αν ψηφίσουν 100 άτομα πάλι αυτοί θα βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ακόμα και αν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα λένε άσπρο και βάση αυτού τους ψήφιζε ο λαός, και κάνουν μαύρο, αυτοί συνεχίζουν να έχουν την νομιμοποίηση να διαφεντεύουν το παρόν και το όποιο εντέλει μέλλον της χώρας.
Φταίνε όμως αυτοί γι΄ αυτό;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: