Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Προσωρινά προνόμια….

Δεν υπάρχουν δικαιώματα , ποτέ δεν υπήρχαν, ψευδαισθήσεις καλλιεργούσαν  και προσωρινά προνόμια. Προσωρινά προνόμια που την στιγμή που θελήσεις να τα επικαλεσθείς, τι στιγμή εκείνη μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ισχύουν πια, κάποιος τα έχει αποσύρει.
Έτσι όταν η «κρισιμότητα»  των στιγμών το επιτάσσει,  αυτά που νόμιζες εσύ μέχρι χτες σαν δεδομένα, μέσα σε μια νύχτα,  σ΄ένα δευτερόλεπτο, μπορεί να αποτελούν παρελθόν, πάντα όμως για το καλό σου , για την σωτηρία της πατρίδας.
Μιας πατρίδας που αν δεν ήσουν κομματόσκυλο, αν δεν είχες άκρες , σ΄έστελνε στους διαδρόμους αθλίων  νοσοκομείων ν΄αποζητας την  γιατρειά σου ανάμεσα σε ράντζα και σκουπιδαριό ,και πάντα αντίκρυ σου απλωμένη τη χερούκλα του «επιστήμονα» να  ζητά το κάτι τις του για να σε «κοιτάξει».   
Και ας πλήρωνες κάθε μήνα το ασφαλιστικό σου ταμείο. Και ας είναι υποχρέωση της πολιτείας η περίθαλψη σου, και ας είναι το δικαίωμα στην ζωή και στην υγεία το μεγαλύτερο των δικαιωμάτων που υποτίθεται έχει ένας άνθρωπος μέσα σε μια κοινωνία. Αυτά πάνε περίπατο όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα .
Και όμως αυτό το δικαίωμα, το δικαίωμα στην υγεια  στην περίθαλψη , όλοι γνωρίζαμε ότι πληρώναμε για να το έχουμε, αλλά ολοι ξέραμε ότι ήταν «εικονικό», ήταν το άλλοθι για να μπορούν να μας τα  «παίρνουν» νόμιμα.
Δεκάδες εκατοντάδες τέτοια «δικαιώματα» , που σου είπαν πως είναι δικαιώματα σου  δεν είναι τίποτε άλλο παρά προσωρινά προνόμια.
Υπάρχουν μέχρι να παύσουν να υπάρχουν, μέχρι να τ΄αποσύρουν,  όταν η «κρισιμότητα» των στιγμών το απαιτήσει.
Και σήμερα αυτή η κρισιμότητα των στιγμών έπαυσε όλα αυτά τα «δικαιώματα» , έστω και αν αυτά ήταν «εικονικά» . Σήμερα το υπέρτατο καθήκον το πολίτη είναι να τροφοδοτεί με χρήμα τα ταμεία για να γεμίσουν , να μην ρωταει που πήγαν και που πάνε τα χρήματα,  αλλά πιστά και υπάκουα μόνο να  καταθέτει , χωρίς την ψευδαίσθηση των καλλιεργημένων «δικαιωμάτων», για το «καλό» του.
 Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλύτερο ή χειρότερο από την προηγουμένη κατάσταση, ξέρω όμως ότι είναι πια καιρός να δούμε την πραγματικότητα χωρίς ψευδαισθήσεις.

1 σχόλιο:

MPD είπε...

Μια διαφορετική εκπτωτική κάρτα,το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», μπαίνει δυναμικά στην αγορά που δημιούργησε η κρίση. Μια αγορά όπου οι καταναλωτικές αξίες μεταβάλλονται και όλοι αναζητούν εκπτώσεις στις τιμές, χωρίς εκπτώσεις στα «προνόμια» και στην ποιότητα ζωής τους.
Το mpdclub φιλοδοξεί να δώσει λύση, δημιουργώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο που θα στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και θα προστατεύει το εισόδημα του καταναλωτή, προσφέροντας σημαντικά προνόμια για όλους.

Προνόμιο ..στην υγεία

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει εντάξει στο δίκτυο του, 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα που αυξάνονται καθημερινά. Ήδη, 20.000 μέλη της κάρτας απολαμβάνουν:
-δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και checkup,
-εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας,
-απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς των μεγαλύτερων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (Metropolitan, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Ευρωκλινική, Ιασώ General κ.α.)
-άλλα μοναδικά προνόμια όπως αιμοληψίες κατ’ οίκον, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο κ.α.

Προνόμιο… στην κατανάλωση

Ταυτόχρονα, 1.000 επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από 20 διαφορετικούς κλάδους (υγεία, ψυχαγωγία, εστίαση, τουρισμός, τρόφιμα & ποτά, ένδυση-υπόδηση κ.α.) παρέχουν αποκλειστικά στους κατόχους του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 60%. Σε αντίθεση με τα κουπόνια μιας χρήσης, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει απεριόριστη χρήση των εκπτωτικών προσφορών κατά τη διάρκεια του έτους.

Προνόμιο.. στην εργασία

Το mpdclub προσφέρει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας στον χώρο των πωλήσεων και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ενισχύσουν το εισόδημά τους, συμμετέχοντας στο δίκτυο των πωλήσεων της κάρτας.
Προνόμιο… στην ευκολία
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσης. Είναι απλό και με άμεσο όφελος, χωρίς πολύπλοκες και κουραστικές διαδικασίες επιβράβευσης και επιστροφών. Με την επίδειξη της κάρτας στην συμβεβλημένη επιχείρηση δικαιούστε άμεσα την προσδιορισμένη έκπτωσηή προσφορά.
Προνόμιο.. στην εξυπηρέτηση
Με 200 και πλέον συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη από όλους τους ανθρώπους του mpdclub, οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

www.mekarta.gr