Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μια «δημοσκόπηση» και καθάρισες…

Αν κοιτάξετε δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στα κυριακάτικα φύλλα των εφημερίδων και προβάλλονται από τα δελτία ειδήσεων θα δείτε ότι βγάζουν τα δυο κόμματα να ισοβαθμούν με περίπου 21% έκαστο. Τι θέλουν να μας πουν μ΄αυτό τώρα;;; σε μια περίοδο δηλαδή που πλανιέται ο τρόμος, και που  εδώ και τώρα πρέπει να αποφασίσουμε για το ξεπούλημα.
Σημαίνει αν το αποκωδικοποιήσουμε, ότι αν ο λαός τελικά πάει σε εκλογές  δεν θα βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα υπάρξει ακυβερνησία , άρα είναι ένας έμμεσος εκβιασμός προς το εκλογικό σώμα και τους πολίτες να κάτσουν στ΄ αυγά τους. Τι θέλετε δηλαδή χάος ή την κατάσταση της ομαλότητας που σας εχουμε ετοιμάσει;;;
Η παρουσίαση αυτών των δημοσκοπήσεων ΤΩΡΑ δίνει το μήνυμα στον πολίτη ότι με τις εκλογές δεν βγαίνει τίποτα, είναι ένας από τους πολλούς τρόπους τους για  να υποτάξουν το λαό και να αποδεχτεί το ξεπούλημα και την υποταγή.  Πρέπει να δεχτείς αυτά που σου λέμε, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα.
Στις «δημοκρατίες» αυτές , σαν τη δική μας, η λαϊκή βούληση είναι ο μαϊντανός της νομιμοποίησης των αφαιρεσιων και των τετελεσμένων. Βγάζουν λοιπόν την «δημοσκόπηση» τους και έχουν καθαρίσει, ο λαός θα προτιμήσει την ηρεμία του και την «πεπατημένη» , η «ομαλότητα» θα κυριαρχήσει. Που να πηγαίνουμε άλλωστε σε εκλογές και σ΄αλλα τέτοια που κοστίζουν κιόλας αφού άλλωστε δεν θα βγάλουμε και τίποτα παραπάνω. Αυτοί και οι «δημοσκοπήσεις» τους καθαρίζουν.
 Όταν όμως ο λαός στην συντριπτική πλειοψηφία, πολύ μεγαλύτερη του 50%, αποδοκιμάζει το σύνολο του πολιτικού συστήματος, τότε αυτό σημαίνει ότι αυτοί που το απαρτίζουν και κυβερνούν δεν εκφράζουν το λαό και την βούληση του .

Δεν υπάρχουν σχόλια: