Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Με την τοκογλυφία δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι «αγωνιστές» του Τ.Τ.


«Αγωνίζονται» οι υπάλληλοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για να συνεχίσει να είναι σε κρατικό έλεγχο η αφαίμαξη του Έλληνα δανειολήπτη, ενώ αυτοί θα συνεχίζουν να λαμβάνουν την παχυλή αμοιβή τους .

Το κρατικό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο "δανείζει" χρεώνοντας με επιτόκιο 18,35 % τις πιστωτικές του κάρτες. Εκεί γιατί δεν παρεμβαίνουν οι υπάλληλοι του Τ.Τ. για να σωθούν από την καταστροφή οι πολίτες που έπεσαν στα τοκογλυφικά του νύχια …

Με την τοκογλυφία δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι «αγωνιστές» του Τ.Τ.

Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου, ξέρετε του ευαγούς ιδρύματος που νοιάζεται για την μη καταλήστευση των ελλήνων δανειοληπτών.

«…- Ποιός πιστωτικός φορέας θα συνεχίσει να δίνει φθηνά δάνεια ;

- Ποιός θα προστατεύσει πλέον τους καταθέτες από την ληστρική πολιτική των εμπορικών τραπεζών ; …»

Διαβάστε λοιπόν και γελάστε, η τράπεζα που μεριμνά για το «καλό» των ατόμων που δανείζονται χρήματα τους χρεώνει με 18% και 19% επιτόκιο συν 2,5% τόκους υπερημερίας.

Αυτοί λοιπόν οι συνδικαλιστές μας λένε ότι απεργούν και αγωνίζονται για τα «προνομία» που έχουν οι έλληνες δανειολήπτες , να τους ρουφούν το αίμα οι κρατικές τράπεζες. Αγωνίζονται για το δικαίωμα να δανείζονται οι πολίτες με 19% επιτόκιο.

Βέβαια καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα δεν είναι η τοκογλυφία σε βάρος του Έλληνα δανειολήπτη, αλλά τα προνομία και αυτά που θα χάσουν οι υπάλληλοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Προνόμια και απολαβές που τα βάσισαν στην αφαίμαξη και την τοκογλυφική πρακτική της τράπεζας που εργάζονται επι των δύστυχων πελατών.

Γι΄αυτό όμως τσιμουδιά. Τσιμουδιά ότι τα επιτόκια που χρεώνει στις κάρτες και τα δάνεια το Τ.Τ. είναι 19% , αυτό το παρακάμπτουν. Αρκεί αυτοί να μην χάσουν το αραλίκι τους, το χρήμα που βγάζουν, τα προνόμια που έχουν, και ας συνεχίσει η τράπεζα τους να ρουφαει το αίμα των δανειοληπτών.

Εκεί δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εκει είναι σύμφωνοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: