Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ευρώ ή δραχμή;;;


Και όμως το σύνθημα έπεσε και είναι ξεκάθαρο, το δίλημμα και πάλι επανεμφανίζεται , πιστά καθοδηγούμενο από το «ιερατείο» της τριμελούς επιτροπής.
Ευρώ ή δραχμή;;;
Η συνταγή γνωστή και παλαιά, τελικά οι παραδοσιακοί τρόποι είναι και οι καλύτεροι, έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο με σίγουρα αποτελέσματα .
Η τεχνική απλή και πάντα αποτελεσματική, απευθύνεται στα βασικά ένστικτα της αυτοσυντήρησης του ανθρώπου, ή επιλέγεις να μείνεις με ότι αυτό συνεπάγεται ή τα μαζεύεις και φεύγεις , αυτό λέει το μήνυμα που έστειλε το «έγκυρο» Spiegel.
Η  σκηνοθεσία, ο χρόνος δημοσιοποίησηςς,  και η επιλογή του εντύπου ήταν πραγματικά άριστη, καλύτερη δεν γινόταν.
Χρειαζόταν λοιπόν προ των «δραματικών» εξελίξεων μια «αφύπνιση» της κοινής γνώμης , ένα υπαρξιακό δίλημμα που θα καθιστούσε υπεύθυνο για τις εξελίξεις τον πολίτη.
Τι θα επιλέξει τελικά, θα μείνει ή θα φύγει;;; Και αν φύγει ξέρουμε τι θα γίνει, αν όμως αποφάσισε να μείνει θα πρέπει να αποδεχτεί και τις συνέπειες. Έτσι οι πολίτες γίνονται «υπεύθυνοι»…
Αν διαβάσει κάνεις προσεχτικά την ανάρτηση μας με τίτλο  ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός της 19ης Απριλίου θα διαπιστώσει ότι τότε είχαμε πει ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι την λεπτομερή αναγγελία των ιδιωτικοποιήσεων.
Το δίλημμα λοιπόν έπεσε … ο «λαός» αποφασίζει.
Κυρίαρχε λαέ…

2 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Δεν υπάρχει 'κυρίαρχος' λαός αλλά κρετίνος λαός.

mediaspotgr είπε...

Κοίτα τα πάντα είναι σχετικά και συνδεδεμένα. Οι πολιτικοί είναι προϊόν του λαού, πήγαν στα ίδια σχολεία που όλοι πάνε, τουλάχιστον οι περισσότεροι, γαλουχήθηκαν στις ίδιες αξίες, άρπαξε και τρέχα, αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας και μάλιστα το πιο αντιπροσωπευτικό, αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα είτε αναφερόμαστε στο λαό είτε στους πολιτικούς του λαού αυτού. Τα αποτελέσματα αυτής λοιπόν της Ελλάδας βιώνουν όλοι καθημερινά.