Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Τρομοκρατία...σε (τηλεοπτικές) δόσεις...

Η μετάλλαξη έφερε το νέο υβριδικό μοντέλο...


Επανερχόμαστε στο θέμα της τρομοκρατίας, που είναι το καινούργιο δόγμα των ΗΠΑ, το νέο όπλο στα χεριά τους, όπως κάποτε ήταν η παραβίαση των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ο φόβος του κομμουνισμού.

Το όπλο αυτό είναι απλό στην λειτουργία του , όπως και των άλλων. Δημιουργούνε τρομοκρατικές ομάδες, προβοκάρουν με τις ενέργειες τους, και υστέρα ζητούν από το φίλο κράτος να ασπαστεί το αγώνα τους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, με ότι αυτό συνεπάγεται γι΄ αυτό.
Έτσι πλέον δεν χρειάζονται αντιπροσώπους, είναι οι ίδιοι οι υπερ-χωροφυλακές της κάθε χώρας. Διαβάστε με την ησυχία σας το τρομονομο και τις συμφωνίες που υπέγραψε η Ελλάδα και θα καταλάβετε.
Από την άλλη τα ντόπια στοιχεία τους και οι συνεργάτες τους ακολουθούν και αυτοί την ιδία ακριβώς «πολιτική» για να επιβάλουν τα δικά τους συμφέροντα και να περιορίσουν μέχρι δεσίματος τον «εσωτερικό» εχθρό.

Στα χνάρια του λοιπόν όλοι οι στυλοβάτες της κρατούσας ιδεολογίας, ενός κατεστημένου που αναπαράγει σαν καρμπόν τις επιταγές των αφεντικών του, με μόνο σκοπό να κατοχυρώσει σε τοπικό πλέον επίπεδο την δική του κυριαρχία, αφού η άλλη είναι εκ προοιμίου παραχωρημένη στο παγκοσμοποιημενο εκφραστή της .

Όλα παίζονται μπροστά στα μάτια μας και ο στόχος, η ουσία είναι μια, η διασφάλιση της άρχουσας τάξης δια μέσω του κράτους και των μηχανισμών του, ότι οι υπήκοοι θα είναι ήσυχοι να δουλεύουν και να καταναλώνουν, χωρίς πολλές φωνές και φασαρίες.
Γιατί αν διανοηθούν να αντισταθούν και να αντιδράσουν τους περιμένουν οι «τρομονομοι»τους και τα γκουανταναμο που στήσανε.

...Αλήθεια εκείνη η οργάνωση που είχε επιλέξει την δικτυακή εφημερίδα του «Δημοσιογράφου» που κάνει γαργάρα τις μηνύσεις, για την ανάληψη της ευθύνης στην επιθεση στο λεωφορείο των ΜΑΤ πως μετασχηματίσθηκε τόσο γρήγορα ;;; Χτυπάει έτσι αναίτια το αφεντικό του «δημοσιογράφου»;;;
αλλά το αφεντικό και των δυο είναι κοινό, όπως και αυτά που υπηρετούν, μετά βέβαια την τσέπη τους, και πάντα με το αζημίωτο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: