Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Οι Πραγματικοί "Τρομοκράτες" ...

Γιατί υπάρχουν και οι άλλοι, οι φυτευτοί, οι κρατικά κατασκευασμένοι, που βλέπουμε στις μέρες μας όλο και περισσότερο να τους χρησιμοποιούν τα όργανα της κάθε εξουσίας .

Όταν οι λέξεις χάνουν την σημασία τους...

"Τρομοκρατική" είναι κάθε ενέργεια η οποία στρέφεται εναντία της υφιστάμενης κυρίαρχης κατάστασης. Εναντία στο συμφέρων εκείνων που με την δύναμη τους, και τα όπλα τους, νόμιμα, επιβάλουν την θέληση τους.

Τρομοκράτης σήμερα, όπως και χτες όπως και πάντα, είναι εκείνος που πολεμά ενάντια στην υποδούλωση και στην κατοχή, που οι ισχυροί του επιβάλουν.
Είναι εκείνος που μάχεται εναντία σε κάθε «κατάσταση» που επιβλήθηκε ερήμην του λαού και τον πολιτών, όπως συνήθως γίνεται στις «δημοκρατίες» μας.

Μην ζητάτε δικαιοσύνη, από ένα σύστημα και ένα «πολιτισμό» που βασίζεται στο δίκαιο του ισχυρού. Κοιταχτε γύρω σας , ότι ισχύει για τα κράτη ισχύει και για τους πολίτες της κάθε χώρας.
Όπως αντιμετωπίζουν αυτοί που έχουν την δύναμη τα αλλά κράτη, έτσι αντιμετωπίζουν και οι εξουσίες που έχουν δύναμη τους πολίτες τους.
.

1 σχόλιο:

Antinemecis είπε...

Το θέμα είναι ότι όσο εμείς σωπαίνουμε αυτοί θα κερδίζουν έδαφος.
Άλλωστε η σιωπή είναι συνενοχή!
Κι αν συνεχίσουμε έτσι θα βαφτίζεται "τρομοκράτης" κάθε ένας με διαφορετική άποψη. Δεν απέχουμε πολύ από αυτό. Το σκηνικό το στήνουν ήδη. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!