Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Και τα σκυλιά δεμένα...

132!!! αστυνομικοί φυλάνε 2 πρώην υπουργούς .

Ιδιωτική εταιρεία φύλαξης ατόμων η Ελληνικη αστυνομία.

Το κράτος και οι μηχανισμοί του σ΄ αυτή τη χώρα δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν και να υπηρετούν τις ανάγκες, τις προσωπικές ανάγκες των ατόμων που αποτελούν το πολιτικό κατεστημένο του τόπου.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αυτή την λογική όλα είναι φυσιολογικά και νόμιμα, και δεν μας προξενούν καμιά αντίδραση ή απορία. Ακόμα και το ότι 85 αστυνομικοί έχουν αναλάβει το έργο της φύλαξης σε 24ωρη βάση του πρώην υπουργού Βουλγαρακη, ενώ άλλοι 47 αστυνομικοί έχουν διατεθεί στην υπηρεσία του πρώην υπουργού Πολύδωρα για να τον φυλάνε!!!.
Δηλαδή 132 αστυνομικοί φυλάνε 2 άτομα !!!

Έτσι δουλεύει όμως το κράτος στην χώρα αυτή.

.

5 σχόλια:

yX είπε...

Πού πήγε το άρθρο για το Mall;

mediaspotgr είπε...

Μέχρι να επιβεβαιώσω αν η απόφαση είναι τελεσίδικη ή όχι δεν μπορώ να το αναρτήσω. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που αναρτούμε.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, εμείς μπορούμε να κάνουμε την διαφορά μόνοι μας, με την υπευθυνότητα μας και την αξιοπιστία μας . Πράγμα που δεν κάνουν τα ΜΜΕ των εργολάβων.

xkorakidis είπε...

δώσε πηγή για τους αριθμούς

Unknown είπε...

Όταν λες «δώσε πηγή για τους αριθμούς», τι ακριβώς εννοείς;
Αν πούμε ότι την πληροφορία μας την δώσανε έγκυρες πηγές …θα ικανοποιηθείς;

Οι δικές μας ειδήσεις είναι πρωτογενής.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι παρουσιάζουν «έγκυρα» (μην γελάσω) μέσα το ίδιο θέμα… χωρίς περαιτέρω σχόλιο


«Πόσους;
Μήπως θα μπορούσαν να μας πουν οι πρώην υπουργοί Δημόσιας Τάξης, π.χ. ο Βουλγαράκης και ο Βύρωνας, πόσους αστυνομικούς έχουν για τη φύλαξή τους; Μπορεί π.χ. να έχει ένας πρώην υπουργός 75 και 85 άτομα; Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω, γιατί αλίμονο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Άσε που τι θα απαντούσαν στους πολίτες, που ανησυχούν από την εγκληματικότητα και φοβούνται για την ασφάλειά τους, γιατί δεν βλέπουν αστυνομικούς στην περιοχή τους;»


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=32276&colid=&catid=37&dt=2008-09-21%200:0:0