Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Οι «Τρομοκράτες» ...

Διαμορφώνουν τις συνθήκες για να δράση το κράτος.

Οι σημερινές δικτατορίες είναι κοινοβουλευτικές που εκφράζοντας την ανάγκη του πολίτη για περισσότερη «ασφάλεια» του την παρέχουν...

Υπάρχει μια συνεχή και αέναη σχέση μεταξύ τρομοκρατίας και λαϊκών διεκδικήσεων. Αυτή η σχέση δημιουργείται τεχνητά από την εξουσία, που δημιουργεί τις «οργανώσεις», για να ευδοκιμήσουν οι συνθήκες εκείνες που το κράτος ασκώντας τις εξουσίες του για την επιβολή της «νομιμότητας» και της «ασφάλειας» θα επέμβει και θα συλλάβει τους διαδηλωτές!!! όχι μόνο με την συναίνεση, άλλα και με την προτροπή των ίδιων των "φιλήσυχων" πολιτών.

Πως γίνεται αυτό ;;; Απλό. Με τις «τρομοκρατικές» τους ομάδας, που δημιουργούν, ελέγχουν και συντηρούν τα όργανα και οι μηχανισμοί της εξουσίας και του κράτους, διαμορφώνουν τις συνθήκες για να δράση το κράτος εναντία σε κάθε λαϊκή διαμαρτυρία και διεκδίκηση για δημοκρατία, αξιοκρατία...

Χρειάζονται λοιπόν μόνο τους δικούς τους «τρομοκράτες» και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν"αυτοί", αυτοί μαζί με τους άλλους συνεργάτες τους, τους δημοσιογράφους.

Οι έμμισθοι «δημοσιογράφοι» στις ζούγκλες τους και στους κίτρινους τύπους τους , κατ΄ εντολή των αφεντικών τους, σπέρνουν το φόβο, την αβεβαιότητα και τον τρόμο, που είναι έτοιμη να θερίσει η εξουσία.

Και ύστερα...ύστερα η υστερία, οι τρομονομοι, οι περιορισμοί των ατομικών ελευθεριών, ο «εσωτερικός» εχθρός, και η ζωή μια ατελείωτη φυλακή στο όνομα της προστασίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Ποιος θα βγει μετά να μιλήσει;;; να υψώσει φωνή όταν σε κλέβουν τα ασφαλιστικά ταμεία με τα δομημένα ομόλογα, όταν σε βγάζουν στην σύνταξη στα 70!!!
Όταν σε πετάνε στο ράντζο ενός νοσοκομείου να πεθάνεις, μιας ανύπαρκτης περίθαλψης που την πληρώνεις με τον ιδρώτα σου κάθε μήνα. Όποιος μιλάει είναι «τρομοκράτης».
Παλαιά η συνταγή, όσο παλαιά και η ανάγκη του ανθρώπου να εκμεταλλεύεται τον συνάνθρωπο του.
.

6 σχόλια:

Jimmy Kane είπε...

Πες τά.
Αν είναι δυνατόν....

Χασάπης Πέτρος είπε...

Mediaspotgr, τι έγινες; έχεις μέρες να γράψεις.

mediaspotgr είπε...

Φίλε «προεδρική δημοκρατία» ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου , απαντώντας στην ερώτηση σου λέω ότι με έχει κυρίευση ένα αίσθημα απογοήτευσης, όχι γι΄ αυτά που συμβαίνουν, αλλά για το επίπεδο και την ποιότητα των πολιτών της χώρας αυτής.
Υπάρχουν στιγμές που πιστεύω ότι τελικά όλα είναι χωρίς νόημα, οι πολίτες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διαμορφώνουν και τις εξελίξεις, αλλά και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζουν . Και οι πολίτες της χώρας αυτής έχουν προ πολλού κάνει και τις επιλογές τους, και έχουν πάρει αμετάκλητα, όπως φαίνεται, τις αποφάσεις τους.

Jimmy Kane είπε...

Μια από τα ίδια!
Μην το βάζεις κάτω όμως...

Ανώνυμος είπε...

Mediaspotgr, μοιραζόμαστε το ίδιο συναίσθημα απογοήτευσης...

“Kραυγάζεις, Ανθρωπάκο, όταν κάποιος σου υπενθυμίζει την ψυχική σου δυσκοιλιότητα. Δε θέλεις να τ’ ακούσεις, δε θέλεις να το μάθεις, θέλεις απλώς να φωνάζεις, «ζήτω»! Εντάξει, αλλά γιατί δε μ’ αφήνεις να σου πω ήσυχα για ποιον λόγο δεν πρόκειται να ευτυχήσεις; Διακρίνω το φόβο στα μάτια σου. Η ερώτησή μου αυτή σε χτύπησε στην καρδιά. Υποστηρίζεις την «ανεξιθρησκία». Θέλεις να είσαι λεύτερος να λατρεύεις το Θεό σου. Πάει καλά. Όμως θέλεις κάτι περισσότερο. Θέλεις η Θρησκεία σου να είναι η μοναδική. Η ανεξιθρησκία να εφαρμόζεται μόνο για την δική σου Θρησκεία και όχι για τις άλλες. Γίνεσαι θηρίο όταν κάποιος, αντί να λατρεύει έναν προσωπικό Θεό, λατρεύει την Φύση και προσπαθεί να την καταλάβει…..”

Κάπως έτσι ο Ραϊχ τόλμησε και είπε την αλήθεια για τον σύγχρονο άνθρωπο…

Jimmy Kane είπε...

πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο σου Lucifugo.
Όντως έχει αρκετή αλήθεια μέσα του...