Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ


"βάλτε όριο στην ασυδοσία των αλβανών θεσπίστε διαδικασία συνέντευξης στην πρεσβεία μας στα τίρανα για τους μετανάστες κλπ στην ελλάδα.
Απελάστε άμεσα τους κακοποιούς αλβανούς και κοσοβάρους δείξτε κράτος πυγμής, οι ρακένδυτοι θα απειλησουν τη συνοχή της πατρίδας αβελτηρίες για το πολιτικό στάτους της χώρας δεν χωρούν πλέον.
Στείλτε μύνημα στην ν.υόρκη ΟΗΕ ότι η ελλάδα δεν θα κάτσει κότα στις εξελίξεις που την αφορούν."Αγνωστου blogger


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απο blogger e-politis
ΙΣΤΟΡΙΑ = ΓΝΩΣΗ

Οι Αλβανοί είναι πολεμικός λαός και ανέκαθεν νοίκιαζαν την ικανότητά τους αυτή στους δυνατούς των Εποχών (Ρωμαίους- "Βυζαντινούς", Οθωμανούς (αλλαξοπίστησαν με την μία και όλοι μαζί), Γερμανο-Ιταλούς και, τώρα, ΗΠΑ + ΕΕ. Είναι δε ΑΙΜΟ-ΒΟΡΟΙ, εκ συνθέσεως DNA. Θυμηθείτε, ότι μαχαιρώνουν ή κάνουν μαύρους στο ξύλο τους γέρους που ληστεύουν μέσα στα σπίτια τους, χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού οι γιαγιούλες κι οι παππούδες 80 χρονών "δεν μπορούν να σχίσουν βρεγμένη εφημερίδα". ΠΟΤΕ δεν πάει ένας μόνος του για κλοπή και καυγά, γιατί είναι θρασύδειλοι. Αισθάνονται ασφαλείς, δηλαδή, μόνο κατά ομάδες.
Είναι αλήθεια, πως στην Θεσσαλονίκη δεν έχετε τόσους πολλούς Αλβανούς, όσους η Αθήνα και άλλες περιοχές. (Την Ομόνοια την λέμε "Πλατεία Τιράνων", για πλάκα. Στην Μύκονο, λόγω της μεγάλης οικοδόμισης σπιτιών, είναι όσοι και οι ντόπιοι, πλέον, και στο δημοτικό τα παιδιά τους είναι τριπλάσια απο τα ελληνάκια, στο δε Λύκειο, διπλάσια. Σε δέκα χρόνια, ο δήμαρχος Μυκόνου, αν δεν ελιναι Αλβανός, θα βγαίνει με την ψήφο τους. Albanian jet- set, δηλαδή!?!). Μπορεί, λοιπόν, να τους φοβάστε, απ' αυτά που ακούτε πως κάνουν. Θα σας θυμήσω, όμως, κάτι.

Η Ελλάδα έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο και το πρώτο παιγνίδι που δίνει, κάποιους μήνες μετά, είναι με την Αλβανία στα Τίρανα. Χάνουμε και οι Αλβανοί βγαίνουν με σημαίες και τα ρέστα στους δρόμους και τις πλατείες. Τα δείχνει η τηλεόραση και "παίρνω ανάποδες" και το ...μηχανάκι, και πάω σφαίρα για Ομόνοια με τον σχετικό "οπλισμό" μου και το κασκώλ που φόραγα με την Πορτογαλία (είμαι "άρρωστος" με την μπάλα, έπαιζα, βλέπετε, και στον ΠΑΟ πιτσιρικάς [69-72, Webley] και μέχρι τώρα τρελλαίνομαι να κλωτσάω το τόπι! "L.F.E.", που γράφουν και τα μικρά στους τοίχους). Στον δρόμο έπαθα την πλάκα μου! Τρελλαμένοι "κάγκουροι" με παπάκια, "τρέντυ" με σκουτεράκια, "κυριλέ -"πλαίηδες" τους λέτε εσείς- με θηριάκια, ροκάδες με ΧΤ και πάσης φύσεως και μορφής αυτοκίνητα εκινούντο προς την ίδια κατεύθυνση: Ομόνοια! Έπαθα την πλάκα μου! Κατάληξη; Λυπήθηκα, στο τέλος, τους ...Αλβανούς! Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ούτε στις χειρότερες συρράξεις με τους "Γάβρους", ή "Σκουληκιών" με "Τούρκους"! Αλυσίδες μαχαίρια, σοπάκια, σιδερόβεργες σε δράση. Δεκάδες στα νοσοκομεία κι υπήρξαν σε άλλα μέρη και νεκροί, γιατί σε όλη την Ελλάδα έγιναν τα ίδια και χειρότερα. Αποτέλεσμα; Απο τότε, ησυχάσαμε απο τις "μαγκιές" τους. Τέρμα!

Μπορεί να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας οι Έλληνες, ΑΝΕΚΑΘΕΝ, απο την Αρχαία Ελλάδα ώς τα τώρα, αλλά, άμα πειράξεις την Ελλάδα, την έβαψες! Γιατί, τότε, αφήνουμε τις μεταξύ μας έχθρες κι όλοι μαζί σε "παίρνουμε φαλάγγι", κουφάλα. Πολλοί λένε ότι κι εμείς είμαστε μετανάστες και το έχουμε ξεχάσει τώρα που μεγαλοπιαστήκαμε και, γι' αυτό κάνουμε τον μάγκα σε αδύναμους μετανάστες. Δεν είναι έτσι, όμως. Όπου πήγαμε δουλεύαμε, δεν κλέβαμε και κάναμε ληστείες σκοτώνοντας γερόντια απροστάτευτα σε αγροικίες. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας φιλοξενούσαν και τους δείχναμε αυτόν τον σεβασμό εμπράκτως. (Ζούσα στο Λονδίνο κι εγώ για 4 χρόνια). Αυτοί είναι "δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεββάτι". Γιατί δεν αντιδρά κανένας Έλληνας, πλην των κλινικών περιπτώσεων ηλιθίων, για τους Φιλιππινέζους, τους Πακιστανούς, τους Πολωνούς, τους Νιγηριανούς και λοιπούς μετανάστες μας; "ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ"! Επίσης, "ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ", εμείς, οι Έλληνες, -και πολύ καλά κάνουμε.

Κανένας νοήμων δεν θέλει τον πόλεμο. Αλλά, άμα φθάσουν τα πράγματα στο "μη παρέκει", "Wellcome" και στον κυρ- sir Πόλεμο! Γιατί:
«Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι πάντων δε βασιλεύς,
και τους μεν θεούς έδειξε
τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε τους δε
ελευθέρους», Ηράκλειτος.

Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Το 21, υπήρχαν οι Τουρκαλβανοί, αλλά υπήρχαν και πολλοί Αλβανοί που πολέμησαν στο πλευρό μας. Στην κήρυξη της Ανεξαρτησίας, στις υπογραφές των 59 "αντιπροσώπων", υπάρχει και μία που λέει: "Αλβανοί σύμμαχοι"! Ο αρχηγός της εθνικής μας χάντμπολ, θυμήσου, λέγεται Αλβανός, το παληκάρι!
Δεν μπαίνουν όλοι, δηλαδή, στο ίδιο τσουβάλι. Κι αυτό πρέπει να διαφυλαχθεί "σαν κόρη οφθαλμού".