Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...!!!

Θα επανέλθουμε σύντομα με νέα από το ΚΑΤ και με αρκετό υλικό

"Οι γιατροί είναι ανεύθυνοι,ανίκανοι και άρπαγες στη συντριπτική τους πλειοψηφία.Η μόνη τους έννοια είναι η "κονόμα".Οι φαρμακευτικές κάνουν κουμάντο,η δικαιοσύνη τους αφήνει ατιμώρητους και ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται ΑΔΙΚΑ" της Αμαλίας


Χίλια συγγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά οι άνθρωποι είναι εγκληματικά ηλίθιοι!

Μωρή μαλάκω καραγεωργίου, θούα και ΣΙΑ (γιατροί της Αμαλίας) να σαπίσετε όσο πιο άσχημα γίνεται κ εσείς και οι όμοιοι σας. ακριβοπληρωμένοι χασάπηδες πολυτελείας είστε! ακούς εκεί λειτούργημα! θέλουν και σεβασμό οι χαλβάδες από πάνω...αλλά δεν φταίνε αυτοί μόνο, φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα και το σύστημα επιλογής των υποψηφίων. απο ότι θυμάμαι από το σχολείο, σταθερά οι πιό άχρηστοι και ανίκανοι για οποιουδήποτε είδους ευφυή σκέψη μαθητές δηλώναν ιατρική και περνούσανε κιόλας (!!!)
διότι η παιδεία μας έχει μία παράξενη τάση να επιβραβεύει την ηλιθιότητα και την αχρηστία.... τι συζητάμε τώρα? όπου βλέπετε γιατρό να ξέρετε ότι έχετε μπροστά σας έναν ανίκανο μαλάκα με δίπλωμα, τον πρώην φλώρο μπούλη του σχολείου που τώρα εκδικείται για τα κόμπλεξ που είχε ως πιτσιρίκος.

Αμαλία, δεν σε ξεχναμε !

Απο κείμενο ανώνυμου blogger


Δεν υπάρχουν σχόλια: