Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

ΣΤΡΟΦΗ...ΤΟΥ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ»

Όταν δεν ελέγχονται τα μέσα, και «σφίγγουν οι κώλοι ....» τότε ξεχνάμε ότι το παίζαμε άνετοι και καταθέτουμε μηνύσεις...

Στην εδώ και χρόνια τώρα προσφορά του, στο ελληνικό ρεπορτάζ, «ο δημοσιογράφος» έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι δεν κάνει, δεν έχει κάνει ποτέ και δεν πρόκειται ποτέ στην ζωή του να κάνει μηνύσεις και ιδίως σε συναδέρφους! Έλεγε ότι είναι ανήθικο εφόσον έχει δημόσιο βήμα ...μπλα μπλα ...κτλ κτλ κτλ.
Μόλις τα blogs (ποιος άλλος) άρχισαν να γράφουν διάφορα...ανακοίνωσε ότι καταθέτει μηνύσεις.
Η υπόθεση αφορά την Κυπριακή Εφημερίδα « η σημερινή» και το ακόλουθο δημοσίευμα της, που το αναδημοσιεύσαν αρκετά ελληνικά blogs:

“Η Κύπρος είναι μικρός τόπος και δεν υπάρχουν «μυστικά» όταν τα γνωρίζουν πέραν του ενός ανθρώπου. Θυμάστε το κρουαζιερόπλοιο της «Λούης» που βυθίστηκε έξω από τη Μυτιλήνη και που στο τέλος δικαιώθηκε η εταιρεία, αφού ήταν λάθος η χαρτογράφηση της περιοχής; Ναι, αλλά πριν από την έκδοση του πορίσματος, διάφορα «τσακάλια» της ελληνικής δημοσιογραφίας απαιτούσαν ξετσίπωτα χιλιάδες ευρώ για να… υποστηρίξουν την εταιρεία. Ιδού, λοιπόν, το κουίζ της ημέρας: Ποιος από τους δύο μάγκες, ο (υπό διερεύνηση) Θέμος Αναστασιάδης ή ο (άσπιλος) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαίτησε 300.000 ευρώ από την Κύπρο”
Τους καίει που δεν περνά πλέον η “φωνή” τους, που ο απλός πολίτης έχει το δικό του βήμα για να φωνάξει δυνατά την γνώμη του.
Και μια ερώτηση για την σημερινή εκπομπή του «Δημοσιογράφου».
Στην λεζάντα της Ασπρογέρακη έγραφε Δικηγόρος - Ηθοποιός. Η απορία μας είναι: Μιλούσε ως δικηγόρος ή ως ηθοποιός. Κακές γλώσσες βεβαία λένε το πρωί δικηγόρος και το βράδι θεατρίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: