Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

Κόσσοβο ώρα μηδέν - Ζωτικής σημασία για την Ελλάδα οι εξελίξεις


MADE in U.S.A. το νέο
προϊόν, όπως άλλωστε και τόσα άλλα


Άλλη μια πράξη στο ατελείωτο δράμα του Σερβικού λαού θα παιχτεί αύριο με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της επαρχίας του Κόσσοβου από τους Αλβανούς.

Υποστηρίζουμε τον αγώνα κάθε λαού να κατέχει την ιστορική του κοιτίδα, τα χώματα και το μέρος που γεννήθηκε ο πολιτισμός του, εκεί που ιστορικά έζησε και δημιούργησε.
ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ.

Με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κόσσοβου, ανοίγει και ο δρόμος που θα οδηγήσει στην σταδιακή διάλυση των Σκοπίων και τη δημιουργία της «μεγάλης Αλβανίας».
Λυπόμαστε για την δουλικότητα και την εκτός τόπου και χρόνου συμπεριφορά της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Υπουργού των εξωτερικών που
δείχνει ανίκανη να συνειδητοποίηση την κατάσταση και να αρθρώσει λόγο.
Για το χειρισμό του θέματος από την κα Μπακογιάννη κατα το πρόσφατο ταξίδι της στις Η.Π.Α. (3 φορές την αποκάλεσε Υπουργό του Ισραήλ η Αμερικανίδα ομόλογος της) ένα έχουμε να πούμε, η συνταγή είναι γνωστή και το έργο ξαναπαιγμένο. Μας θυμίζει τον ηθοποιό εκείνον που έπαιζε τον ρόλο του Πρωθυπουργού, και από την Βουλή ευχαριστούσε τους Αμερικανούς που μας βοηθήσαν να τεθούν υπό αμφισβήτηση τα σύνορα μας.
Όταν οι άλλοι σε φτύνουν ο Σημίτης κοίταζε τον ουρανό (διάβαζε Αμερικανούς ) και έλεγε δόξα το θεό βρέχει.
Το ίδιο και σήμερα, και σήμερα πάλι βρέχει...οφείλουμε λοιπόν πάλι να δοξάσουμε το όνομα του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: