Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ...το ένα μόνο μάτι.

Ο εκβιασμός είναι μια πολύ συγκεκριμένη πράξη, έχει αντικείμενο, τρόπο και χρόνο τέλεσης. Kαι σίγουρα δεν εκβιάζει ένα μέσο όπως τα blogs που είναι μορφή έκφρασης του κάθε πολίτη που το επιλέγει. Αν έγινε εκβιασμός, απο το συγκεκριμένο blog, και αποδειχτεί τότε έγινε από κάποια άτομα και ΟΧΙ από έναν εναλλακτικό τρόπο ενημέρωσης.
Επίσης πολύ θα θέλαμε να μάθουμε λεπτομέρειες για τους ενδεχομένους εκβιασμούς και όχι να αφήνουν γενικά να αιωρήται ένα πέπλο μυστηρίου.
Εδώ τα κανάλια έχουν σε απευθείας μεταδόσεις για το σκυλάκι το κωστετσου που άρπαξε γρίπη και δεν μας βγάζουν να δούμε αυτούς που εκβιάστηκαν, με ποιο τρόπο , πως έγινε αυτό, με τι αντικείμενο .
Τα ΜΜΕ λίγο ή πολύ περνάνε το μήνυμα από τα δελτία παραπληροφόρησης τους ότι οτιδήποτε συνδέεται με τα
blogs είναι ύποπτο και επιλήψιμο. Ενώ γνωρίζουν ότι είναι η φωνή και η ελεύθερη έκφραση του πολίτη . Ενός πολίτη που μπορεί και να τους αγνοεί και να τους κρίνει, μα πάνω απ’ όλα έχει φωνή ο πολίτης αυτός και δεν χρειάζεται τα παραμάγαζα τους για να ακουστεί.
Ακούσαμε από τον
ANT1 χτες λοιπόν ότι « ένας ηλικιωμένος κινδύνεψε να χάσει την όραση του από το ένα μάτι του λόγω των blog ». Ειλικρινά θα θέλαμε να μάθουμε επειδή δεν μας αρέσει η αμάσητη τροφή πως έγινε αυτό, και γιατί το άλλο του μάτι έμεινε ανέπαφο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: