Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΥΚΟΣ ΑΠ΄ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ...

Πολλές φορές μετά από ένα γεγονός που παίρνει μεγάλες διαστάσεις από τα ΜΜΕ εμφανίζονται πολλοί αυτόκλητοι «μάρτυρες». Τα κίνητρα και τα ελατήρια του καθενός που τους ώθησε να “εμφανιστούν αυθόρμητα” ποικίλουν και πολλές φορές χάνονται στην άβυσσο της ανθρώπινης ύπαρξης.
Άλλες πάλι φορές όμως είναι πιο πεζοί, πιο τετριμμένοι, πιο χειροπιαστοί αν θέλετε και πιο ιδιοτελείς οι λόγοι αυτής της “εμφανίσεως”. Δημοσιότητα, προπαγάνδα, προβοκάτσια κτλ.
Ένας λοιπόν που εμφανίστηκε λάβρος τις τελευταίες μέρες στα τηλεοπτικά κανάλια , “αυθόρμητα” πάντα και αυτόκλητα, ήταν και ο γνωστός, από τα παράθυρα, δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου.
Παραθέτουμε παρακάτω και το αφήνουμε ασχολίαστο, δημοσίευμα του Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων ΑΠΕ, με ημερομηνία 30/7/2006 «...Αναλυτικότερα, ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου, παραπέμπεται στο πειθαρχικό, καθώς σε εμφανίσεις στα δελτία ειδήσεων και σε άλλες εκπομπές αναφέρεται στο περιεχόμενο της δικογραφίας, στα πορίσματα ερευνών των Αρχών, προαναγγέλλει τις επικείμενες δικές του ενέργειες, προβάλει τις διαφωνίες του με δικηγόρους άλλων προσώπων εκτός του πελάτη του, με αποτέλεσμα να μεταφέρει την εκδίκαση της υπόθεσης από το φυσικό χώρο διεξαγωγής της που είναι τα δικαστήρια στις τηλεοράσεις και τροφοδοτεί - όπως αναφέρει το πειθαρχικό κατηγορητήριο - την εδώ και δύο μήνες τυμβωρυχία των τηλεοπτικών καναλιών σε βάρος ανηλίκων προσώπων. Επίσης, ο Σταύρος Γεωργίου στις 27 Ιουλίου 2006, υπό το κράτος αχαλίνωτου πάθους για προβολή και διαφήμιση, όπως αναφέρει το πειθαρχικό κατηγορητήριο, πήγε στην κεντρική πλατεία της Βέροιας, όπου υπήρχε εκδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στους συγγενείς του “Αλεξ” και καταφέρθηκε μέσω των τηλεοράσεων σε βάρος συναδέλφου του και κινήθηκε με επιθετική διάθεση σε βάρος πολίτη, όπου τελικώς χειροδίκησε...».
Τα σχόλια και τις κρίσεις τις αφήνουμε στους αναγνώστες.
Εμείς ένα έχουμε να προσθέσουμε, ελπίζουμε να μη θεωρηθεί ότι τον δυσφημούμε. Τα καταφέρνει πολύ καλά μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: