Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΜΕΣΩ CNN


ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

...Και ενώ η ελληνική κυβέρνηση συσκέπτεται για το τι θα κάνει

Την ώρα των χθεσινών πανηγυρισμών για την Ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου, στην Πρίστινα εξελισσόταν το σχέδιο του επόμενου στόχου, όπως προπαγάνδιζε τεράστιο, καλοφτιαγμένο, κόκκινο σαν την αλβανική σημαία πανό, που έγραφε: (δείτε φωτο)
"PA KOSOVE DHE CAMERI NUK KA SHQIPERI! KOSOVA E PAVARUR!"
Δηλαδή «ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ»!!!

Και στο κάτω μέρος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ»!
Το τεράστιο πανό που κρατούσαν δεκάδες Αλβανοί τοποθετήθηκε όλως τυχαίως μπροστά στο φακό του CNN και μάλιστα πήρε ειδική θέση όπως δείχνει το βίντεο, για να μεταδοθεί καλύτερα η εικόνα του στα πέρατα της γης!!!
Επίσης και το EURONEWS μετέδωσε την εικόνα πρόκληση κατά της Ελλάδος, σχολιάζοντας μάλιστα ότι «η διαμαρτυρία στην Πρίστινα έχει οργανωθεί από τους Αλβανούς που ήρθανε από νότιο Αλβανία, φωνάζοντας για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ, ένα μικρό κομμάτι στην Ελλάδα»!!!
Οι κινήσεις αυτές των Αλβανών, που έγιναν μέσα στο κέντρο της Πρίστινα και μεταδόθηκαν διεθνώς (!!!) σε όλο τον κόσμο, αποτελούν συντονισμένες κινήσεις στα πλαίσια της Μεγάλης Αλβανίας, η οποία θα στοχεύσει πλέον μετά το Κόσσοβο την ίδια την Ελλάδα!!! Τους νομούς Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Άρτας!!! Όπως περιλαμβάνονται στους δεκάδες χάρτες της Αλβανικής προπαγάνδας!
Μόνο που για να φτάσουν ως εκεί, πρέπει πρώτα να εξολοθρεύσουν ή να εκδιώξουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου!!! Όπως έκαναν με 250.000 Σέρβους του Κοσσόβου!
«ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ»…

Δείτε το Βίντεο του CNN

Απο: noiazomai.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: