Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! ΤΩΡΑ !


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟ - ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ.

Κάποτε το πολιτικό σύστημα πρέπει να δεσμεύεται από την εντολή που του δίνει ο λαός, ας προσφύγουμε στον Ελληνικό λαό να αποφασίσει.

θεμέλιο της δημοκρατίας η ελεύθερη βούληση τον πολιτών που δεν πρέπει να αλλοιώνεται από κανένα κομματικό η ιδιωτικό συμφέρον. Η εθνική υπόσταση δεν είναι θέμα συνδιαλλαγής ούτε διαχείρισης.
Το θέμα του ονόματος μόνο ο λαός μπορεί να το ορίσει,και μονό αυτός μπορεί να δεχτεί η να απορρίψει την οποία πρόταση για το όνομα.
Δεν μπορεί κανένας άλλος να ορίσει και να αποδεχτεί την χρηση του εξ’ ονόματος του, η λαϊκή κυριαρχία πρέπει κάποτε στη χώρα αυτή να γίνει σεβαστεί. Παρακαταθήκες για μικρότερες Ελλάδες καμιά γενιά ούτε η σημερινή ούτε οι αυριανές θα δεχτούν, ακόμα και αν οι 300 στο όνομα του λαού που εκπροσωπούν δεχτούν αντίθετα με την βούληση του λαού τετελεσμένα γεγονότα.
Ο ΛΑΟΣ, είναι ο ιδιοκτήτης του ονόματος αυτού, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σε αυτόν πρέπει να απευθυνθεί οποίος ζητά την χρήση του ονόματος του.
Τα αφεντικά της ενημέρωσης δικαιολογούν τώρα την ύπαρξη τους και αποκαλύπτουν τον τρόπο δράσης τους. Προσπαθώντας με ενέργειες τους να αλιώσουν την πραγματικότητα των γεγονότων, να φοβίσουν την κοινή γνώμη, και να προσφέρουν όπως αυτοί ξέρουν έναντι αδράς αμοιβής, σε χρήμα η και είδος, τις καλές τους υπηρεσίες σε αυτούς που τώρα τους χρειάζονται.
Συντονισμένες είναι οι προσπάθειες από τα περισσότερα κανάλια για διαστρέβλωση και διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
Κάποτε υπήρχε το αγγλόφιλο το ρωσόφιλο και το γαλλόφιλο κόμμα, σήμερα υπάρχει το Aλτερ, Mega , Σκάι, Αντ1, Star, και πάμε λέγοντας για να κάνουν την ανάλογη εργασία που έκαναν τότε τα κόμματα αυτά.

Τελικά όταν όλα καταρρέουν σε αυτή την χώρα, και δεν νομίζω να υπάρχει διαφορετική γνώμη ότι όλα είναι στη θέση τους, τότε το μονό που μένει είναι να στραφούμε σε αυτούς που συνθέτουν την χώρα και το λαό αυτόν, και να τον ρωτήσουμε τι πραγματικά θέλει. Αν θέλει θα μπορεί να αποφασίσει να μην λέγεται Έλληνας, να μην υπάρχει Ελλάδα, αλλά αυτός και μονό αυτός, Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ και κανένας άλλος, έχει το δικαίωμα να το πει αυτό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΎΜΕ, ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ, ΌΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ, ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.