Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ

ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ;

Εμπόρευμα η είδηση και εργαλείο για προπαγάνδα στα χέρια « δημοσιογράφων» και επιχειρηματιών αφεντικών.

Η κόντρα των συμφερόντων άνοιξε το καπάκι του υπονόμου και η μπόχα που βγαίνει είναι απίστευτη. Δημοσιογράφοι που ανακυκλώνονται αλλά μένουν πάντα οι ίδιοι που στελεχώνουν τα διάφορα συγκροτήματα του τύπου, «δουλεύουν» και σαν μεσαζόντες και σαν κράχτες και σαν φτυάρια, καθώς και σαν ανεμιστήρες λάσπης.
Έτσι τα κονομάνε, και αυτοί και τα αλλά τα αφεντικά τους οι εκδότες , και εμείς είχαμε μια απορία πως είναι δυνατόν επιχειρήσεις που εμφανίζουν συνεχώς ζημιές να μπορούν να κρατούνται για χρόνια και χρόνια.
Η σημερινή εκπομπή του «Δημοσιογράφου» είναι μια «πάσα» και μάλλον μας καταδικνίει και τις υπόγειες συνεργασίες , του προαναφερόμενου με το αντι.
Αν δείτε την δημοσίευση του
anti.weblog στην σημερινή ημερομηνία θα καταλάβετε πως λειτουργεί η πιάτσα.
Το πρωί έπαιζε το θέμα, ακριβώς το ίδιο με τα ιδία χαρτιά που επικαλείται ο «δημοσιογράφος » στον ισότοπο του anti.weblog. και το βράδυ το παίζει στην εκπομπή του,προφανώς για να το εμπεδώσουμε καλυτέρα. Ετσι για να μην νομίζουν μερικοί ότι ταΐζουν τούς άλλους με χόρτο.

Και μια παρατήρηση, είδατε τα νέα φυντάνια, βλέπε γλάστρα που εμφανίζεται στην εκπομπή του «Δημοσιογράφου» , μόλις νιώσουν λίγο από την εξουσία που τους δίνει το σύστημα είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν. Η συγκεκριμένη είναι απαίδευτη, χωρίς καμία κουλτούρα, που να την βρει με αυτόν το «δάσκαλο» άλλωστε, με μοναδικό όραμα να γίνει και αυτή «Δημοσιογράφος».
Τελικά όλα είναι ζήτημα
παιδείας, και δεν εννοούμε τα σχολεία εννοούμε την κουλτούρα του ανθρώπου, γι’ αυτό και αυτή η χώρα δεν έχει μέλλoν .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σου διαφεύγει ότι είναι ωραίο γκομενάκι, άρα πουλάει στο γυαλί