Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κρατική Μαφία…


Στην Ελλάδα ο δημόσιος τομέας και οι υπηρεσίες του ταυτίζονται με το λάδωμα, τη μίζα και τη διαφθορά.
Στρατιές ολόκληρες κομματικών στελεχών βολεύονται με μια θέση στο δημόσιο που ισοδυναμεί , ανάλογα της θέσης, με αραλίκια ή με πολύ χρήμα, και αρκετές φορές και με τα δυο . Σε κάθε περίπτωση πάντως χαμένος δεν θα βγει αυτός που θα μπει στο δημόσιο.
Είναι το αντάλλαγμα που προσφέρει η διαχρονική ηγεσία της κομματικής μαφίας στα μέλη και τους συνεργάτες της.
Το αποτέλεσμα της πολιτικής διαφθοράς είναι αυτό που βλέπετε στην καθημερινότητα σας στα νοσοκομεία, στις πολεοδομίες, στις εφορίες, στα δικαστήρια και πάει λέγοντας.

Αυτό δεν είναι κράτος είναι συμμορία ληστών και εκβιαστών. Αν δεν δώσεις δεν βλέπεις φως.
Η διεφθαρμένη εξουσία που λειτουργεί με τις αρχές και τα πρότυπα μαφιόζικων συμμοριών, διαχέει κλάσματα της διεφθαρμένης εξουσίας της σε όλο το κρατικό μηχανισμό, βρίσκει στηρίγματα και συνεργάτες με το αζημίωτο σε όλη την ιεραρχία της κρατικής δοιηκισης, και σε κάθε βαθμίδα της κοινωνικής κλίμακας .
Δίνει για να πάρει, δίνει θέσεις και άδειες να κλέβουν , και παίρνει συναίνεση και αποδοχή. Έτσι τα «μεγαλα» παιδιά του εκάστοτε κυβερνητικού οχήματος μπορούν απρόσκοπτα και χωρίς να φοβούνται τίποτα να κάνουν τις μεγάλες μπάζες.
Ποιον να φοβηθούν άλλωστε ;;;Αυτοί τους διορίζουν όλους, ένα τηλέφωνο από τον κομματικό μηχανισμό και τα σκυλιά δεμένα.
Αυτό το αίσχος που βλέπετε γύρω σας όταν επισκέπτεστε ένα δημόσιο νοσοκομείο είναι αποτέλεσμα της πελατείας που παρέχει η διεφθαρμένη ηγεσία στους συνεργάτες της.
Αυτό το άντρο της διαφθοράς και της μαφιόζικης πρακτικής που λέγεται πολεοδομία, είναι αποτέλεσμα της άδειας που περεχεί η εξουσία και οι κομματικοί μηχανισμοί στα μέλη τους να κλέβουν, και να θησαυρίζουν σε βάρος των πολιτών.
Είναι πολύ εύκολο να αλλάξουν τα πράγματα , να δει καλύτερες μέρες αυτή η χώρα, αλλά αυτό προϋποθέτει ένα και μόνο πράγμα , να φύγει το πολιτικό – κομματικό σύστημα που δημιούργησε τις διεφθαρμένες και μαφιόζικες κρατικές δομές,  δίνοντας την άδεια στα «δικά τους» παιδιά να κλέβουν και να εκμεταλλεύονται τον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: