Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Βέβαιος θάνατος…

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τον αγώνα ενάντια στην τυραννία…
ΣΤΑΣΗ  ΠΛΗΡΩΜΩΝ  ΤΩΡΑ…

Η καθημερινότητα για τον άνθρωπο που θα πρέπει να εργαστεί για να ζήσει γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη.
Φως δεν φαίνεται πουθενά, η απογοήτευση κυριαρχεί και είναι το μόνιμο συναίσθημα που ακολουθεί τους περισσότερους  κάθε στιγμή. Και πως δηλαδή να μην τους ακολουθεί όταν γνωρίζουν ότι οι λογαριασμοί τρέχουν,  χρήματα δεν υπάρχουν, και οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται.
Όσο τα τηλεοπτικά παραμαγαζα της εξουσίας σπέρνουν τον τρόμο,  αυτοί μεθοδικά και σταθερά επιβάλουν φόρους και εισπράττουν τον ιδρώτα των πολιτών. Φόροι , φόροι, και άλλοι φόροι που πρέπει να πληρώσεις, και αν δεν έχεις, αν πεινάς και δεν μπορείς να ζήσεις , αν δεν βγαίνουν τα χρήματα τότε είσαι φοροφυγάς.
Είναι υποχρέωση του πολίτη να αφανίζει την ζωή για να τα ακουμπήσει σε μια συμμορία ληστών που με καλπονοθευτικους νόμους κατέχουν την εξουσία.

Το ελληνικό δημόσιο, ετσι ονομάζεται η εταιρεία των τοκογλύφων τώρα, αυτός είναι ο διακριτικός τίτλος που χρησιμοποιεί,  και οι κατοχικοί υπουργοί,  την ιδία στιγμή που μας μιλάνε για χρεοκοπία και συστράτευση,  ανέθεσαν σε εταιρίες την είσπραξης  των «οφειλών» και έτσι καθημερινά εκδίδουν κατασχετήρια τραπεζιτικών λογαριασμών, και κινητών και ακίνητων αξιών . Όσο ο πολίτης ακούει της αρλούμπες του πρωθυπουργού και των υπουργών της κατοχικής κυβέρνησης των τοκογλύφων, αυτοί θησαυρίζουν κλέβοντας τον πλούτο  των πολιτών.
Στο τέλος όταν θα τα έχουν πάρει όλα, όταν θα έχουν αφαίμαξη και την τελευταία ρανίδα αίματος των πολιτών , όταν θα έχουν πάρει τις καταθέσεις τους που ακόμα ανέρχονται στα 196 δις ευρω, τότε θα χρεοκοπήσουν την χώρα επειδή δεν θα έχει τι άλλο να δώσει ο πολίτης.
Το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο και έχει δυο σκέλη,  το ένα  είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες,  που πρέπει οπωσδήποτε να πάνε στις τσέπες των τοκογλύφων. Γ ι΄αυτό και η λαίλαπα των φοροεπιδρομων, γι΄αυτό και οι «διευκολύνσεις» για άνοιγμα των λογαριασμών χωρίς εισαγγελική άδεια, γι΄αυτό και το βάρος της απόδειξης των καταθέσεων βαρύνει τώρα τον πολίτη , γι΄αυτό και οι κατασχέσεις λογαριασμών για χρέη ακόμα και  100 ευρω προς το δημόσιο, και άλλα πολλά.
 Ο στόχος είναι τα χρήματα των τραπεζικών καταθέσεων  που θα εξανεμιστούν και θα πάνε με την αμέριστη βοήθεια και συνδρομή της κυβέρνησης στους τοκογλύφους.
 Η άλλη παράμετρος είναι η δημόσια περιουσία , κυρίως εταιριών που χωρίς αυτές ο πολίτης δεν μπορεί να ζήσει, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, λιμάνια, αυτοκινητόδρομοι κτλ  καθώς και κερδοφόρες επιχειρήσεις όπως ο ΟΠΑΠ , το Τ.Τ.  κτλ. Έτσι θα τα έχουν πάρει όλα, θα έχουν μετατρέψει την χώρα σε πτωχοκομείο και τους πολίτες της σε σκλάβους.  Τότε θα έρθει και η μεγάλη στιγμή που θα μας αναγγείλουν ότι δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πτωχεύσαμε.
Βεβαία για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται η αμέριστη συνδρομή της κατοχικής κυβέρνησης που πιστά υπηρετεί το τοκογλυφικό κεφάλαιο , αδιαφορώντας για την πατρίδα και τους πολίτες της.
Μας οδηγούν στα κάτεργα και μας επιβάλουν την εξόντωση συνειδητά και προσχεδιασμένα.
Αν κοιτάξει κάνεις τι συμβαίνει σήμερα τριγυρωμα μας θα εκπλαγεί, γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο πολίτης που δεν έχει άκρες, δεν ανήκει σε κομματικούς στρατούς, δεν είναι κομματόσκυλο, δεν περιμένει από κανέναν άλλο να τον θρέψη, αλλά πρέπει να δουλέψει για να ζήσει.
 Και τώρα έχει μπροστά του και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εξόντωσης του που δεν αφήνει κανένα περιθώριο επιβίωσης , μετατρέπεται σε σκλάβο μιας οικονομικής και πολίτικης ελίτ που χρόνια τώρα τον κατάκλεβε, τώρα τον εξοντώνει και φυσικά εκτός από οικονομικά .
Αν το σύνολο των καταληστευμένων πολιτών δεν είναι πρόθυμο να κατέβει στους δρόμους , όχι σαν «αγανακτισμένοι» αλλά σαν κύμα ανατροπής και σύγκρουσης τότε η μόνη  επαναστατική πράξη που μένει για να πολεμήσει ενάντια στην εξόντωση του είναι  η άρνηση.
Η άρνηση να μην αποδεχτεί αυτά που του επιβάλουν, αν 2 εκατομμύρια πολίτες δεν καταβάλουν κανέναν φόρο, καμία έκτακτη εισφορά, κανένα κεφαλικό χαράτσι, τότε το σύστημα από μόνο του καταρρέει.
Καμία δύναμη δεν μπορεί να κρατήσει τις δυνάμεις της καταπίεσης και της επιβολής όταν ο λαός αντιδράσει.
Δεν υπάρχουν πλέον οι χοροί και τα χαπενιγκ της πλατείας που το καταστημένο ωθεί τους πολίτες για να έλέγχει τις αντιδράσεις και την οργή τους. Τώρα οι πολίτες παλεύουν για την επιβίωση τους, για την ίδια τους την ύπαρξη, και ο αγώνας πρέπει να είναι γενναίος και θαρραλέος μπροστά στον αφανισμό που οι συνεργάτες των τοκογλύφων θέλουν  να επιβάλουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ2), ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ

"Η ΔΡΑΧΜΗ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ". Η ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ.


ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ Η ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ2&ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ) "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ ΟΡΓΟΥΕΛ


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΛΑΘΟΣ..

http://omadaneoneforiakon.blogspot.com/2011/06/blog-post_2397.html

Ανώνυμος είπε...

τελικά πόσα στοιχηματίζονται στη χρεοκοπία μας;
http://techiechan.com/?p=1158

mediaspotgr είπε...

Αρκετά με το παραμυθάκι ότι «η Ελλάδα βάλλεται από έξω…» η Ελλάδα βάλλεται εκ των εσω. Η επιχείρηση ισοπέδωσης και ξεπουλήματος φέρει την σφραγίδα αλλά και την υπογραφή των ντόπιων ταγών .
Οργανωμένα και συντεταγμένα μας φέρνουν όλο και πιο κοντά σε τετελεσμένα για να μας επιβάλουν αυτά που εκείνοι έχουν αποφασίσει.
Δεν νομίζουμε να υπάρχει κανένας που να μην βλέπει την χρεοκοπία της χώρας, η οποία με μαθηματική ακρίβεια συντελείται.